HemKursutbud
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 11.30-12.30

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Kompetensutveckling

YH för yrkesverksamma innehåller kostnadsfria kurser och utbildningar som riktar sig till dig som redan påbörjat din karriär och vill kompetensutvecklas. Utbildningarna är utformade för att kunna kombinera jobb med studier. Studieform, studietakt och längd varierar, men alla kurser är kostnadsfria. Vi utbildar idag fler än 2000 studenter inom olika områden och har lång erfarenhet av kurser och utbildningar baserat på näringslivets behov. Läs nedan mer om korta YH-utbildningar och fristående kurser.

Korta YH-utbildningar

Utbildningarna går på distans, är mellan 8-24 veckor långa och du kan välja mellan olika studietakt. De är utformade för att kunna kombineras med befintligt arbete och samtliga kurser är dessutom kostnadsfria. Läs mer om vilka förkunskaper som krävs under respektive utbildning.

Läs mer och anmäl dig till våra korta YH-utbildningar som startar under 2021-2022:

Vi utvecklar konstant vårt kursutbud. Gör gärna en intresseanmälan här så meddelar vi dig om vi startar en utbildning inom området:

Utifrån era behov och förutsättningar kan vi anpassa både innehåll och genomförande så det passar just ert företags behov. Läs mer om skräddarsydda utbildningar på FöretagsNackademin.

Läs mer här »

 

Fristående kurser

Fristående kurser är kurser som ingår i en av våra befintliga YH-utbildningar. Det är begränsat antal platser på kurserna och först till kvarn gäller – så vänta inte med din anmälan! Nedan hittar du hela kursutbudet inom IT, Bygg, Elteknik och Energi. Klicka på rubriken för att se hela utbudet per kategori.

Frågor? Kontakta antagningen

Telefontid: mån-fre, 9-12

08-466 60 00
Mejla gärna din fråga till oss på:
antagningen@nackademin.se

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär