HemKursutbud
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-tors, 9-12

08-466 60 00

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00 (vardagar kl. 11:00-14:00)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Kurser och kompetensutveckling

Utöka din kunskap eller bredda din kompetens med fristående kurser på Nackademin. Vi tar fram, utvecklar och bedriver kurser som är riktade mot specifika kompetenser eller nischade yrkesroller. 

Vi utbildar idag fler än 2000 studenter inom olika områden och har lång erfarenhet av kurser och utbildningar baserat på näringslivets behov. Nedan kan du ta del av vårt breda kursutbud. Har ni specifika kompetensutvecklingsbehov kan vi utifrån era behov och förutsättningar ta fram utbildningsinsatser för ert företag eller organisation.

Aktuellt kursutbud

Korta YH-kurser

Korta kurser är ett nytt koncept bestående av korta YH-utbildningar. De passar dig som redan är yrkesverksam och behöver kompetensutvecklas. Kurserna är flexibla när det kommer till studieform samt studietakt och är dessutom olika långa, allt från några veckors studier till närmare ett år. De är utformade för att kunna kombineras med befintligt arbete och samtliga kurser är dessutom kostnadsfria. Höstens korta kurser publiceras här i juni.

Vårterminen 2021 erbjuder vi följande korta kurser:

Under 2020 erbjöd vi även korta kurser i Datadriven marknadsanalys och -strategi samt Användarcentrerad design inom UX. Gör en intresseanmälan på respektive utbildningssida så meddelar vi dig om kursen startar 2021/2022.

Fristående kurser

Fristående kurser är kurser som ingår i en av våra befintliga Yh-utbildningar. Vi har öppnat upp ett antal platser på ett stort urval av utbildningar för dig som vill läsa endast enskilda kurser. Samtliga kurser är dessutom kostnadsfria.

Ett urval av våra fristående kurser:

Avgiftsbelagda kurser och utbildningar

Följande kurser och utbildningar är avgiftsbelagda och ej studiemedelsberättigande. Kurserna är olika långa, allt från några timmar till flera månader.

Distans

Valideringskurser

Valideringskurser är till för dig som är yrkesverksam men saknar en formell examen. Valideringens längd anpassas utefter dina individuella behov och du kan välja att göra den på plats på Nackademin eller på distans.

Preparandkurser

Preparandkurser är till för dig som vill bli behörig till utbildningar som startar samma år. Kurserna går på kvällstid och finns som både hel- och halvfart.

 

Visste du att..?

Jag vill bli kontaktad

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär