HemKursutbud
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 11.30-12.30

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Kurser och kompetensutveckling

Utöka din kunskap eller bredda din kompetens med fristående kurser på Nackademin. Vi tar fram, utvecklar och bedriver kurser som är riktade mot specifika kompetenser eller nischade yrkesroller. 

Vi utbildar idag fler än 2000 studenter inom olika områden och har lång erfarenhet av kurser och utbildningar baserat på näringslivets behov. Vi tar även fram kurser och utbildningar baserat på de specifika behov och förutsättningar som just ert företag har. Kontakta oss gärna för mer information om skräddarsydda utbildningar.

Aktuellt kursutbud

Preparandkurser

Preparandkurser är till för dig som vill bli behörig till våra YH-utbildningar som startar samma år. Kurserna går på kvällstid och finns som både hel- och halvfart.

 

Korta YH-utbildningar

Korta YH-utbildningar passar dig som redan är yrkesverksam och behöver kompetensutvecklas. Utbildningarna är flexibla när det kommer till studieform samt studietakt och är dessutom olika långa, allt från några veckors studier till flera månader. De är utformade för att kunna kombineras med befintligt arbete och samtliga kurser är dessutom kostnadsfria. Besked om vilka korta YH-utbildningar som startar i hösten 2021 publiceras på denna sida under juni.

Korta YH-utbildningar som vi har erbjudit under 2020/2021:

Gör gärna en intresseanmälan nedan så meddelar vi dig när ansökan för respektive utbildning öppnar:

Fristående kurser

Fristående kurser är kurser som ingår i en av våra befintliga YH-utbildningar. Vi har öppnat upp ett antal platser för dig som vill läsa endast enskilda kurser. Samtliga kurser är dessutom kostnadsfria. Platserna bokas upp snabbt – så vänta inte med din anmälan! Du kan även göra en intresseanmälan på respektive utbildningssida så meddelar vi dig om eventuell reservplats blir ledig.

Ett urval av våra fristående kurser:

Avgiftsbelagda kurser och utbildningar

Följande kurser och utbildningar är avgiftsbelagda och ej studiemedelsberättigande. Kurserna är olika långa, allt från några timmar till flera månader.

Distans

Valideringskurser

Valideringskurser är till för dig som är yrkesverksam men saknar en formell examen. Valideringens längd anpassas utefter dina individuella behov och du kan välja att göra den på plats på Nackademin eller på distans.

Frågor? Kontakta antagningen

Telefontid: mån-fre, 9-12

08-466 60 00
Mejla gärna din fråga till oss på:
antagningen@nackademin.se