HemLediga jobb
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Jobba på Nackademin

Vill du vara med och jobba med Sveriges mest pricksäkra utbildningsform? Vi på Nackademin letar alltid efter personer som vill engagera sig i våra utbildningar och i vår verksamhet.

Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 35 olika yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, elteknik och energi, design, kommunikation, IT och vård. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov.

Lediga jobb och uppdrag på Nackademin

Vi letar alltid efter personer som drivs av att arbeta med utbildning och kompetensförsörjning. Det finns många olika vägar att engagera sig i vår verksamhet – du hittar aktuella jobb och uppdrag nedan! Är du intresserad av konsultuppdrag som utbildare hos oss är du välkommen att skicka in en intresseanmälan här. Vill du ha löpande information om lediga konsultuppdrag kan du följa oss på LinkedIn.

Här hittar du de jobb och uppdrag som du gärna får söka till just nu. Vi ser fram emot att höra från dig!

Lediga jobb

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär