HemRapporter
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 11.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Rapporter

Ta del av vår kunskap om framtida kompetensbehov

Som utbildningsaktör inom yrkeshögskolan så bevakar vi kontinuerligt vår omvärld. Vi har sammanställt våra insikter i rapporterna nedan.

Dokument

Arbetsmarknadsrapporten 2019

UX-designer, sökmotormarknadsförare och utvecklare inom Frontend, Java och Internet of Things är efterfrågade yrkesroller 2018, visar Välfärdsteknik, fastighetsautomation och Virtual Reality är exempel på nya yrkesroller när digitaliseringen har suddat ut gränser mellan branscher. Hybrider av kompetenser resulterar i att det uppstår behov av helt nya yrkesroller inom flera olika branscher, visar Arbetsmarknadsrapporten 2019 från utbildningsföretaget Nackademin.

Download arrow

Document link

Dokument

Arbetsmarknadsrapporten 2018:1

UX-designer, sökmotormarknadsförare och utvecklare inom Frontend, Java och Internet of Things är efterfrågade yrkesroller 2018, visar Arbetsmarknadsrapporten 2018.

Download arrow

Document link

Magasin

Kompass 2017 – Nackademins egna magasin

Kompass är Nackademins egna magasin där vi bjuder in till en inblick i vår verksamhet, våra utbildningar, pedagogik, trendspaningar och mycket mer.

Download arrow

Document link

Dokument

Kompetensrapporten 2017

Vilka är kompetenserna som alla vill anställa? Svaret finns i Kompetensrapporten 2017, en ny rapport som baseras på en Big Data-analys av nästan en miljon platsannonser.

Download arrow

Document link

Dokument

Jakten på den perfekta kompetensen 2016

Sedan december 2015 har Nackademin via ett digitalt insamlingsverktyg samlat in och analyserat 191 231 platsannonser inom våra olika branscher för att få fram information om vilka egenskaper och kompetenser som efterfrågas på dagens arbetsmarknad.

Download arrow

Document link

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär