HemFör företagFöretagsNackademin
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

FöretagsNackademin

Företagsutbildningar | skräddarsydda kurser | kurser på distans

Dags att uppdatera dig eller ditt team?

Skulle du eller ditt företag må bra av kompetensutveckling? Har branschen börjat springa ifrån er eller vill ni utöka ert affärserbjudande? Eller vill du som yrkesverksam fördjupa eller utöka din expertis? Kompetens är en färskvara som behöver kärlek och energi för att hålla sig i form. Gå en av våra utbildningar som är utformade för företag och yrkesverksamma.

Kurser för dig som företag eller yrkesverksam:

5/6

I snitt i kursnöjdhet

+1000

Genomför en utbildning på Nackademin varje år

+400

Antalet utbildningar vi erbjuder

“Fantastisk möjlighet att koppla ihop nytt lärande med utveckling av egna verksamheten! Så mycket bättre än att ”gå en kurs, glömma det mesta och sen jobba vidare som man gjorde innan.”

Student om kursen Miljöcertifiering och hållbarhet

+2500

Studerar på Nackademin just nu

Vad är FöretagsNackademin?

FöretagsNackademin är våra utbildningar som riktar sig till företag som vill kompetensutveckla sina anställda. Vi har en rad olika utbildningsformer inom vitt skilda branscher. Läs mer om våra företagsutbildningar här.

Vilka företag passar FöretagsNackademin för?

 Våra utbildningar inom FöretagsNackademin passar alla yrkesverksamma personer som vill kompetensutvecklas. Det spelar ingen roll om du är en person som vill vidareutbilda dig, eller om ni är flera hundra anställda som behöver kompetensutvecklas. Våra utbildningar är flexibla och kan läsas på distans, på plats och är olika långa. Vi anpassar helt enkelt utbildningen efter era behov.

Vad är skillnaden mellan en uppdragsutbildning och
en skräddarsydd utbildning?

I en skräddarsydd utbildning anpassar vi hela utbildningens innehåll efter ditt företags behov. I en uppdragsutbildning är innehållet redan bestämt, men ni väljer själva hur ni vill lägga upp utbildningen. En uppdragsutbildning ger kursdeltagaren YH-poäng, vilket de skräddarsydda utbildningarna inte gör. Vi kan för tillfället erbjuda över 350 kurser som uppdragsutbildningar.

Varför ska jag satsa på kompetensutveckling?

I digitaliseringens guldålder råder ingen tvekan om att kompetensutveckling av medarbetare är en av de viktigaste faktorerna för att ett företag ska lyckas hänga med och fortsätta utvecklas. Studier visar dessutom att företag som investerar i kompetensutveckling får lojalare medarbetare som vill stanna kvar på sitt företag.

När startar utbildningarna?

Våra YH-utbildningar för yrkesverksamma startar två gånger per år, vår- och hösttermin. Skräddarsydda och uppdragsutbildningar startar efter era önskemål!

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär