Position: Utbildningsledare
Ort:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
16/6

Driven utbildningsledare

 

Nackademin befinner sig i en expansiv fas och söker nu en driven och innovativ utbildningsledare. Jobbet innebär att du är vårt ansikte utåt så det är viktigt för oss att du har lätt för att bygga och bibehålla relationer och är en kundorienterad person med stort fokus på kvalitet. 

 

Nackademin är ett utbildningsföretag med yrkeshögskoleutbildningar främst inom Samhällsbyggnad och IT. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Våra utbildningar sker i nära samarbete med företagen både när det gäller yrkeshögskoleutbildning och företagsutbildning.

 

Som utbildningsledare är du ansvarig för att rekrytera de konsulter från branschen som studenterna möter i sin undervisning. Utöver det bygger du en god samverkan med näringslivet som genomsyras i hela utbildningen.

 

Vi tror också att du engageras av att upprätta och bibehålla bra nätverk i syfte att ge våra studenter den bästa studieupplevelsen och möjlighet till jobb direkt efter sin utbildning. Rollen är en blandning av nätverkande, coachning och projektledning. Du är också ansvarig för den löpande kontakten med studenterna gällande deras utbildning.  Löpande behöver du ha koll på de lagar och förordningar som reglerar yrkeshögskolan. Detta leda det systematiska kvalitetsarbetet för bästa genomförande är en del av arbetet.

Personliga egenskaper

 

Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs att arbeta självständigt och i en ansvarstagande roll, och är van att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är duktig på att skapa relationer och att ha ett affärsmässigt tänk är något som faller dig naturligt. Du besitter digital kompetens och är inte rädd att tänka utanför boxen.

Kvalifikationer

 

• Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning
• Tydlig ledarskapsförmåga och en entreprenöriell anda
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift
• Erfarenhet från samarbeten alternativt nätverkande med företag och organisationer är meriterande

Varaktighet och omfattning

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten planeras att tillsättas under sommar/tidig höst, sista ansökningsdag 16/6 2024.

Ansökan

 

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till Ulrika Hargö, Utbildningschef via mail ulrika.hargo@nackademin.se

Skriv ”Utbildningsledare” i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras av Ulrika Hargö, via mail. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin är ett utbildningsföretag med över 60 utbildningar inom bland annat områden som samhällsbyggnad, IT, spel, kommunikation, elteknik & energi och hälsa.

 

Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 30 år sedan och utbildar idag ca 2500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.

Medarbetare