Företag

Two

Om oss/att jobba hos oss:

Kan du både skoja och deploya? Dig vill vi ha! Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Och att vi tillsammans med kunden skapar ett långsiktigt värde. Med en djup förståelse för våra kunders verksamhet får vi bäst förutsättningar att hjälpa dem nå sina mål. Vi är en del av koncernen CombinedX.

I vår leverans finns affärssystem och business intelligence-lösningar. Du hittar våra kontor i Karlstad, Göteborg, Stockholm och Uppsala. Att vara en Two:are innebär en kul och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, intressanta uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en hel del annat smått och gott för att du ska må bra. Hos oss hittar du ett gäng trevliga kollegor, och trivs du i en prestigelös miljö – då kan Two vara rätt plats för din fortsatta karriär!

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Business Intelligence – analytiker
  • Javautvecklare
  • Pythonutvecklare inom AI
  • Data Engineer

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA-praktikanter under 2024 och/eller 2025
Anställa studenter efter examen
Examensarbete, extrajobb

Kontakta mig om du har frågor

 

Kontakta mig om du har frågor:
Amanda Lindback

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Copy LinkLinkedInXFacebook