Företag

Triggerbee

Om oss/att jobba hos oss:

 

Triggerbee är en trygg, rolig och dynamisk arbetsplats där du kan utvecklas och få ditt bästa arbete utfört. Vår mission är att göra webbkanalen till mer relevant till fördel för både konsumenter och företag. Alla företag ska kunna bli framgångsrika i den digitala världen utan att tvingas köpa sin trafik från de stora amerikanska jättarna.

Hos oss får du meningsfulla uppgifter som direkt påverkar affärsresultatet. Genom att samarbeta kan vi åstadkomma stora saker, även med ett mindre team. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och ha en fin balans i livet. Därför erbjuder vi flexibilitet när det kommer till möjligheterna att arbeta från kontoret och hemifrån. Vi har en härlig gemenskap, med teamaktiviteter och resor där vi fokuserar på att ha roligt ihop och kombinera fysisk aktivitet (som volleyboll eller cykling) med njutning (som god mat och dryckprovningar). Bra villkor och fördelar: Pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring ingår för våra anställda.

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Frontend-utvecklare
  • UX-designer
  • Webbutvecklare fullstack open source
  • Programutvecklare .NET
  • Webbutvecklare .NET

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA-praktikanter under 2024 och/eller 2025
Anställa studenter efter examen

Kompetenser vi värdesätter extra: 

 

Drivna och vill utvecklas. God kommunikation. Gillar att ta eget ansvar och kan jobba både i team samt självständigt.

Kontakta mig om du har frågor

 

Kontakta mig om du har frågor:
johan.lindholm@triggerbee.com

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Copy LinkLinkedInXFacebook