Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

Vi gör byggandet enklare, säkrare och mer effektivt och vår drivkraft är att erbjuda våra kunder bästa möjliga service – varje dag. Familjeföretaget PERI grundades 1969 och är idag en av världens största tillverkare av form- och ställningssystem. Företagets mål var att förenkla byggandet med betong.

Idag har PERI över 9 400 anställda, mer än 60 dotterbolag och 160 lager som förser kunder med innovativa system och tjänster relaterade form- och ställningsteknologi. Huvudkontoret ligger i Weissenhorn, södra Tyskland. PERI Sverige grundades 1993 och har idag 10 kontor strategiskt placerade runt om i Sverige. Vi är 160 anställda och huvudkontoret ligger i Halmstad. Innovativa system, teknisk expertis och material av högsta kvalitet säkerställer effektiva och säkra lösningar för form- och ställningsprojekt runt om i världen!

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Elkraftingenjör
  • Elingenjör konstruktion

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA-praktikanter under 2024 och 2025

 

Kompetenser vi värdesätter extra/letar efter:
Vi värdesätter medarbetare som känner engagemang, drivs av entreprenörskap och tar ansvar. Hos de som går yrkeshögskola värdesätter vi relevant praktisk erfarenhet inom aktuellt område lite extra.

Vi tar emot spontanansökningar

 

Kontakta mig om du har frågor angående LIA:
sara.tidala@peri.se

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Copy LinkLinkedInXFacebook