Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med drygt 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Verksamheten bedrivs i fyra affärsområden: bygg, anläggning, industri och projektutveckling.

Nordens samhällsbyggare Peab utvecklar moderna samhällen där människor ska bo, leva och arbeta. Vi förstår de lokala förutsättningarna, tar ett socialt ansvar och utmanar gamla sanningar med nya lösningar. Det är det som gör oss till Nordens Samhällsbyggare.

Skulle du trivas hos oss?
Hos oss får du stort utrymme att ta eget ansvar och befogenheter att påverka resultatet av ditt arbete. Du får utveckla dina kompetenser, både professionellt och genom utmanande, varierande arbetsuppgifter, och du har ledare som stöttar din utveckling. Vi har en bra gemenskap och det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig.

Är du engagerad och ansvarsfull, och vill jobba, trivas och utvecklas som Nordens Samhällsbyggare, då tror vi att du passar bra in i Peab.
Läs mer på peab.se om hur det är att jobba hos oss. Varför inte göra praktik, examensarbete eller sommarjobb? Ansök via våra annonser på peab.se

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Arbetsledare bygg och anläggning
  • Byggnadsingenjör Hållbart byggande
  • Distans – Byggnadsingenjör mark och vatten
  • Byggnadsingenjör ROT
  • Byggnadsingenjör infrastruktur

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA-praktikanter under 2024 och 2025
Anställa studenter efter examen

Vi tar emot spontanansökningar

 

Kontakta mig om du har frågor angående LIA:
anna.bergstrand2@peab.se
malin.sundvall@peab.se

Copy LinkLinkedInXFacebook