Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

Nacka vatten och avfalls uppdrag handlar främst om att möta våra kunders behov. Vi verkar för vår livsmiljö och att viktiga delar i vardagen fungerar under dygnets alla timmar. Vi strävar också efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för en hållbar samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren.

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får vara delaktig och ta ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall i enlighet med affärsidé, mål och strategier. Vår värdegrund vilar på våra ledord Professionella, Nytänkande och Hållbara. Tillsammans tar vi ansvar för vårt uppdrag och för att utvecklas, hitta förbättringar och pröva ny teknik. Vi uppmuntrar till idérikedom och vi delar med oss av vår kunskap och uppmuntrar, värdesätter och synliggör lärande i arbetet. Vi skapar förutsättningar för ett hållbart arbetsliv genom delaktighet, ansvar, tydliga mål och kompetensutveckling. Tillsammans gör vi skillnad som betyder något för människor nu och i framtiden.

Mer om oss:

 

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Arbetsledare bygg och anläggning
  • Platschef

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA-praktikanter under 2024-2025

Vi tar emot spontanansökningar

 

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Kontakta mig om du har frågor angående LIA
Frida Bjerkman, Verksamhetsutvecklare kompetensförsörjning

Copy LinkLinkedInXFacebook