Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

M3 Bygg är ett medarbetarägt entreprenadföretag som grundades år 2000, idag är vi cirka 90 anställda. Hos oss välkomnas du till ett familjärt och prestigelöst arbetsklimat där vi hjälps åt och utvecklas tillsammans. Det är viktigt att trivas på jobbet, därför arrangerar vi kontinuerligt roliga aktiviteter tillsammans så som årlig skidresa, stafettvasa, golf, padel, after works med mera. Vi lägger stor vikt vid att ha ett schysst och trivsamt arbetsklimat på alla våra arbetsplatser. Vår gemensamma värdegrund i form av hur vi vill uppfattas sker via våra ledord: Delaktighet, Öppenhet, Flexibilitet och Förtroende.

M3 Bygg är specifikt inriktade på ROT och våra projekt är indelade i tre olika verksamhetsinriktningar; Kulturminnesmärkta byggnader, Kommersiella lokaler och samhällsfastigheter samt Ombyggnad bostäder. Vi har under många år samarbetat med Nackademin där vi sitter med i ledningsgruppen för utbildningen Byggnadsingenjör ROT. Idag har vi ett flertal medarbetare som börjat sin anställning hos oss genom sin praktik.

Lyssna gärna på vad våra medarbetare har att säga om oss som arbetsgivare i vår företagsfilm!

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Arbetsledare bygg och anläggning
  • Byggnadsingenjör Hållbart byggande
  • Byggnadsingenjör ROT
  • Platschef

Vi är intresserade av att:

 

Anställa studenter efter examen
Ta emot LIA-praktikanter under 2024 och/eller 2025

Vi tar emot spontanansökningar

 

Kontakta mig om du har frågor angående LIA:
charlotta.b.andersson@m3bygg.se

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Copy LinkLinkedInXFacebook