Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

Incoord är Sveriges ledande installationskonsult med stark miljömission. Incoord står för nytänkande när det handlar om utveckling, teknik och design. Vi söker ständigt nya lösningar för att skapa ett hållbart samhälle där människor, hus och miljö mår bra över tid. Incoords mål är, och har alltid varit, att sköta bolaget med en varsam hand. Att i alla sammanhang arbeta med ett genuint intresse för våra uppdragsgivare, oavsett storlek på projekt och alltid med fokus på utveckling.

Bolaget är medarbetarägt och agerar som en oberoende rådgivare när det gäller förslag och lösningar. Vi tror på långsiktighet både när det gäller kunder och medarbetare. Vi har en medveten plan för generationsväxling och ett mentorprogram för att utveckla medarbetarna.

Vi erbjuder även alla medarbetare att delta i vårt eget utbildningsprogram som vi kallar Certifierad Incoordmedarbetare. Det är ett gränsöverskridande utbildningsprogram som syftar till att säkerställa och höja samtliga medarbetares kompetensnivå. Incoords stora engagemang visar sig bland annat genom vår medverkan i nätverk och organisationer som arbetar för ett hållbart samhälle. Medarbetarnas eget genuina intresse av energi- och miljöfrågor bidrar till en bred kompetens i projekten. Det gör att vi kan se möjligheter ur ett helhetsperspektiv.

Mer om oss:

 

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Energiingenjör
  • Elingenjör konstruktion

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA-praktikanter under 2024-2025
Anställa studenter efter examen

Vi tar emot spontanansökningar

 

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Kontakta mig om du har frågor angående LIA
sam.kviele@incoord.se

Copy LinkLinkedInXFacebook