Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

Frentab utför olika typer av entreprenadprojekt, främst inom VA. Bland våra projekt ryms schaktarbeten, utbyggnad av infrastrukturen i form av VA-nät och fjärrvärme samt anläggning av parker och gatunät. Arbeten som gör att samhället fungerar och som från vår sida genomsyras av skicklighet, arbetsglädje och engagemang. Det är med stolta medarbetare som vi anlägger samhället från grunden. På Frentab värnar vi om vår höga trivsel och familjära stämning. Välkommen till en arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare – på riktigt. Frentab kombinerar de korta beslutsvägarna och den familjära känslan i ett familjeföretag med tryggheten i en stabil koncern. Vi gör många roliga saker tillsammans för att värna om vår starka laganda. Vi tycker om att trivas tillsammans! På Frentab växer vi tillsammans, både som människor och som bolag.

Mer om oss:

 

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Arbetsledare bygg och anläggning
  • Byggnadsingenjör BIM
  • Byggnadsingenjör Hållbart byggande
  • Byggnadsingenjör mark och vatten
  • Byggnadsingenjör infrastruktur

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA-praktikanter under 2024 och/eller 2025

Kompetenser vi värdesätter extra/letar efter:
Vi värdesätter hög arbetsmoral, social kompetens och ett gott ordningssinne. Som person är du ansvarstagande, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. För att trivas på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.

Vi tar emot spontanansökningar

 

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Copy LinkLinkedInXFacebook