Företag

Extenda Retail

Om oss/att jobba hos oss:

 

Extenda Retail är ett mjukvarubolag som befinner sig på en tillväxtresa med sikte mot den globala marknaden. De två hörnstenarna i vårt företag är mjukvara och retail. Vi levererar mjukvarulösningar inom många marknadssegment såsom butiksmiljöer inom mode, matbutiker, apotek såväl som lageroptimering och logistiklösningar.

Vår ambition är att digitalisera köpupplevelsen för konsumenten såväl som att underlätta lagerhantering genom bland annat automatisering och AI. Vi strävar alltid efter att kombinera och vidareutveckla tills vi har den perfekta lösningen för våra kunder. Våra produkter används i mer än 35 länder genom kunder såsom H&M, ICA, Coop, Postnord och DHL. Extenda Retail sysselsätter omkring 700 medarbetare i Sverige, Norge, Nederländerna, UK, Spanien, Rumänien och Moldavien Vi har uppmärksammats för vår värdeskapande kultur och fått flera utmärkelser för vår attraktiva arbetsplats.

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Frontend-utvecklare
  • UX-Design
  • Devops Engineer
  • Data Engineering
  • Business Intelligence-analytiker
  • Pythonutvecklare inom AI.
Vi är intresserade av att:

 

Anställa studenter efter examen
Ta emot LIA-praktikanter under 2024 och/eller 2025

Kontakta mig om du har frågor

 

Du kan kontakta mig om du har några frågor:
ylva.brene@extendaretail.com

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Copy LinkLinkedInXFacebook