Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

ELU är en av landets ledande konstruktörer inom bygg, anläggning, vattenbyggnad och geoteknik. Vi har funnits i branschen i över 50 år, har drygt 240 medarbetare och finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har haft förmånen att medverka i många uppmärksammade och prestigefulla projekt. Slussen, Arenastaden, Hisingsbron, Filborna vattentorn, Citybanan och Stockholm Waterfront är några av dem.

ELU är en arbetsplats att utvecklas och trivas på. Oavsett om du är nyexad eller har större erfarenhet inom ditt arbetsområde. Du kommer in på ett företag som är stort nog för att du ska kunna utvecklas i din egen riktning. Du blir dessutom en del av en organisation som har tydliga värderingar och medarbetare som delar med sig av sina kunskaper till varandra och utvecklar idéer tillsammans. Medarbetarna är vår största tillgång och nyckeln till ELUs framgångar. Därför är en bra arbetsmiljö – där varje medarbetare mår bra, trivs och utvecklas – en viktig strategisk fråga för oss. Tillsammans som ett team fortsätter vi att bygga på ELUs öppna, sociala och prestigelösa atmosfär, där en lärande kultur och varje medarbetares individuella växande står i centrum. Varmt välkommen till en riktigt trevlig arbetsplats!

Mer om oss:

 

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

Byggnadsingenjör BIM

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA-praktikanter under 2024 och/eller 2025
Anställa studenter efter examen

Vi tar emot spontanansökningar

 

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Kontakta mig om du har frågor angående LIA
daniel.fredriksson@elu.se

Copy LinkLinkedInXFacebook