Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

Vi på COT särskiljer oss i regel från de andra företagen som medverkar under Branschdagarna. Vi arbetar med uthyrning av verktyg/hjälpmedel samt försäljning av infästningar & förbrukningsvaror och söker dig som vill jobba inom bygg men inte stationerad ute på en arbetsplats.
Vi tog under hösten 2022 och våren 2023 emot en student inom Hållbart byggande som vi träffade i samband med branschdagarna. Hos oss fick studenten fördjupa sig i samtliga våra processer och skapa sig en tydligare bild av vad vi menar med vad digitalisering och effektivisering av byggbranschen innebär. Bland annat påbörjades ett arbete kring en framtida ISO-certifiering, en förädling av vår operativa verksamhet samt att studenten var drivande i vårt nya samarbete med Velove Bikes då vi i november 2022 implementerade cykeltransporter innanför tullarna som en del av vår verksamhet mer om detta finner ni här: Studenten var även med och skapade vår CSR-policy som lanserades under praktikperioden samt formade en miljögrupp för framtida arbete.

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

Byggnadsingenjör Hållbart byggande

Vi är intresserade av att:

 

Anställa studenter efter examen och ta emot LIA under 2024 och 2025

 

Kompetenser vi värdesätter extra/letar efter:
Fysiskt aktiv Organiserad Förändringsbenägen Innoativ / kreativ

Vi tar emot spontanansökningar

 

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Copy LinkLinkedInXFacebook