Företag

Om oss/att jobba hos oss:

 

Consto är en offensiv byggkoncern med starka förgreningar i både Sverige och Norge. Norska moderbolaget Consto AS inledde sin verksamhet i Tromsö 2006 och har därefter, under kort tid, utvecklat en verksamhet med 1250 anställda och en omsättning på ca 10,7 miljarder NOK.

Geografiskt är Consto helt rikstäckande i Norge med byggplatser från Svalbard i norr till Kristiansand i söder. De norska och svenska verksamhetsgrenarna, var och en med egen historia, sammanfördes till en gemensam, slagkraftig enhet med spridning över hela den svensk-norska byggmarknaden år 2016. Consto-koncernens verksamhet samlas under gemensam affärsidé och vision. Sedan 2017 samlas koncernens svenska verksamhet under Consto Sverige AB. Vårt säte och huvudkontor finns i Karlstad men vi har också lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Västerås och Örebro. Välkommen att expandera med oss!

Mer om oss:

 

Vi är intresserade av dig som studerar:

 

  • Arbetsledare bygg och anläggning
  • Byggnadsingenjör Hållbart byggande
  • Byggnadsingenjör ROT

Vi är intresserade av att:

 

Ta emot LIA VT 2024

Vi tar emot spontanansökningar

 

Bifoga CV och en kort presentation av dig och berätta varför du är intresserad av att göra din praktik eller att jobba hos oss. Vi kontaktar dig ifall din profil låter intressant. Jag vill göra en intresseanmälan »  

Kontakta mig om du har frågor angående LIA:
Madeleine Humphries

Copy LinkLinkedInXFacebook