Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår
Om programmet

Stad: Stockholm

Form: Preparandkurs

Pris: 1000 kr ink. moms

Längd: 3 alt. 6 veckor


Antagningskrav:

Kalendarium

Preparandkurs Programmering

Preparandkurs Programmering. Under ett par kvällar under våren kan du som vill få mer erfarenhet av programmering läsa en preparandkurs på Nackademin. Denna intensivkurs motsvarar behörighetskravet Programmering 1 . Innehållet fokuserar på att du får lära dig grunderna i C#.

Förkunskaper

För dig som avser att söka till någon av de utbildningar som har Programmering A/1 som förkunskapskrav, men inte har betyg i ämnet sedan tidigare, så kommer det att finnas möjlighet att efter avslutad preparandkurs avlägga ett prov som kan styrka kunskaperna och med godkänt resultat på detta ses behörighetskravet i Programmering A/1 vara uppfyllt till våra utbildningar.

Här hittar du mer information om behörighetsprov och preparandkurser.

Utbildningar

Utbildningar där förkunskap i Programmering A eller motsvarande krävs:

 • Virtual Reality-utvecklare
 • Business Intelligence-analytiker
 • DevOps-integrerare
 • CRM-konsult
 • Front-end utvecklare
 • Internet Of Things-Utvecklare
 • Kvalitetssäkrare och testare inom IT
 • Mobilapplikationsutvecklare
 • Programutvecklare JAVA
 • Programutvecklare.NET
 • Programutvecklare.NET med SharePoint-inrikting
 • Testautomatiserare
 • UX-designer

Anmälan

För att kunna anmäla dig till en preparandkurs behöver du först skapa ett konto samt göra en ansökan till en av Nackademins utbildningar. För att sedan anmäla dig till en preparandkurs går du in under fliken ”Händelser” på ”Mina sidor”.

Du kan endast anmäla dig till en kurs om det finns platser kvar. Detta betyder alltså att om du har kunnat anmäla dig så är du garanterad en plats på preparandkursen. Deltagande i kursen garanterar inte en plats på någon av utbildningarna som kräver förkunskaper i Programmering A. Denna kurs ger dig möjlighet att prova på hur programmering fungerar i praktiken och du uppnår ett behörighetskrav i programmering A.

Avgift: 1000:- totalt.
Kursstart: Helfart: 7 mars och 18 april. Halvfart: 3 april.
Längd: Kursen är förlagd kvällstid, 17:00-21:00. Välj mellan helfart (2 kvällar i veckan under 3 veckor + 1 provtillfälle) eller halvfart (1 kväll i veckan under 6 veckor + ett provtillfälle).
Anmälan: Anmälan görs via Nackademins ansökningswebb. För att kunna anmäla dig till en preparandkurs behöver du först skapa ett konto samt göra en ansökan till en av Nackademins utbildningar. Om du har några frågor om preparandkurserna så är du välkommen med dem till antagningen@nackademin.se.

Om programmet

Stad: Stockholm
Form: Preparandkurs
Pris: 1000 kr ink. moms
Längd: 3 alt. 6 veckor


Antagningskrav:

Nyheter

FAQ – De vanligaste frågorna om Nackademins antagning

FRÅGOR OCH SVAR. Ska du söka en utbildning hos oss på Nackademin? Vad roligt! Här har vi samlat de, just nu, vanligaste frågorna - och svaren! Läs mer »

Tänk om ett script kunde göra dig redo för flow?

Att vara i flow är lite av det perfekta jobb-modet för en kodare - så länge du inte blir störd. Därför har vi tagit fram 6 st unika script som hjälper dig att hamna i, underlätta eller återgå till ditt ultimata flow. Eller som vi kallar det; code.mode. Läs mer »
Se fler nyheter »

 

Anmäl ditt intresse nedan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Lös talet i bilden för att gå vidare

* Dessa fält måste fyllas i.