Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår
Kontaktuppgifter

08-466 60 00

antagningen@nackademin.se
Om programmet

Stad: Stockholm

Form: YH-utbildning

Pris: 0 kr

Längd: 1,5 år

Praktik: 20 veckor


Antagningskrav:
Lägst betyg Godkänt/3/E i: SvB/2, EngA/5 samt MaA/1a-c eller motsvarande förvärvad kunskap samt minst 18 månaders yrkeserfarenhet, med lägst omfattning 50 %, inom relevant område t.ex. IT, marknadsföring, strategi, kommunikation.

OBS! Tänk på att skicka in kopior på dina orginalbetyg, utdrag från t.ex. antagning.se är ej giltiga.

Kurser
Kalendarium
13jun

Sista kompletteringsdag – nya meriter

Sista kompletteringsdag för kurser som avslutas under vårterminen.
28jun

Antagningsbesked

Du får veta om du blivit antagen eller reservplacerad. Efter antagningsbeskedet har du ca en vecka på dig att svara på om du vill ha din plats eller inte.
15aug

Upprop för utbildningar som startar hösten 2016

Fler Events »
Nyhetsbrev

Anmäl dig till Nackademins nyhetsbrev om våra utbildningar!

Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in
Hur ansöker jag?

Läs mer om hur du ansöker till våra olika utbildningar.

Läs mer
Arbetsplatsen

Digital Strateg

Vill du sätta en digital strategi som bygger varumärke och skapar affärsnytta?

I takt med den digitala utvecklingen blir vikten av att skapa och analysera digitala kampanjer, aktiviteter och kanaler allt viktigare. Hur ska man arbeta för att skapa sig en egen position på marknaden och sticka ut ur bruset? Vilka är de senaste trenderna på marknaden och vilken teknik är lämplig att använda? Som utbildad digital strateg kan du arbeta som anställd på en byrå, på ett företags marknadsavdelning eller som konsult.

Som digital strateg kommer det att vara viktigt för dig att kunna avgöra vilka tekniska alternativ och trender som passar företagets verksamhet och därmed ger störst affärsnytta. Du kommer att bli en nyckelperson som utvecklar ditt företags eller dina kunders varumärke och implementerar strategier där slutkundens relation och interaktion med varumärket i digitala medier står i fokus.

Utbildningens kurser hittar du här.

Utbildningen

Efter avslutad utbildning kommer din kompetens att vara central för ett varumärkes digitala närvaro. Du har en stor förståelse och ett intresse av samtliga digitala kanaler och hur de samspelar och påverkar ett företags marknadsföring och kommunikation.

I ditt arbete som digital strateg kommer du att utveckla, ta fram och förankra digitala strategier. Du är den kreativa problemlösaren som både engagerat kan leda människor i arbete och även omsätta tankar till konkret innehåll via text, bild och tal. Förutom att arbeta som digital strateg möjliggör utbildningen yrkesbanor som digital marknadsförare, konsult inom digitala medier och Digital planner.

På Nackademin kommer du att arbeta nära den digitala branschen. Vi varvar föreläsningar med teori och praktiskt arbete – allt för att du som student ska få de bästa förutsättningarna och kontakterna för ditt framtida yrkesliv.

Antagningskrav: Lägst betyg Godkänt/3/E i: SvB/2, EngA/5 samt MaA/1a-c eller motsvarande förvärvad kunskap samt minst 18 månaders yrkeserfarenhet, med lägst omfattning 50 %, inom relevant område t.ex. IT, marknadsföring, strategi, kommunikation.

OBS! Tänk på att skicka in kopior på dina originalbetyg, utdrag från t.ex. antagning.se är ej giltiga.

I utbildningen ingår:

–       Genomgång av de digitala medierna idag och i framtiden

–       Teknologi och marknadsföring

–       Hur man kommunicerar genom copy, bild, rörlig bild och ljud

–       Projektarbeten, analys, rapportering och presentation

–       Strategiskt arbete och webbstrategi

–       Digitala produkter och tjänster samt digital affärsutveckling

En tredjedels praktik på ett företag i i branschen

En tredjedel av utbildningen är förlagd på en verklig arbetsplats genom en LIA-praktik. Där får du under erfaren handledning omsätta teori i praktisk övning för att utveckla, fördjupa och befästa dina lärdomar till kunskap. Där har du också chansen att skaffa värdefulla kontakter och lära känna branschen på ett djupare plan.

Nackademin har vi en unik närhet till anställande företag och du får en mycket relevant kunskap, eftersom näringslivet medverkar i utbildningens innehåll, upplägg och lärande. Genom LIA- praktiken är Nackademin också en självklar rekryteringsbas och våra studenter har gott rykte i branschen.

Den digitala framfarten

Trender, mönster och beteenden skiftar väldigt fort på internet och att ständigt implementera nya verklighetsanpassade digitala strategier blir avgörande för varumärken i deras interaktion med kunderna. Behovet av en person som skapar, förstår och analyserar digitala kampanjer och aktiviteter ökar bland företag i samtliga branscher. Behovet av kompetens inom digital strategi kommer att öka under de närmsta åren!

Yrkesroller efter avslutad utbildning:

Efter utbildningen kan du välja att arbeta på ett företag, på en byrå eller som frilansande konsult med eget företag som till exempel:

  • Digital strateg
  • Webbstrateg
  • Digital kommunikatör
  • Digital marknadsförare
  • Konsult inom digitala medier/kanaler
  • Digital planner

Om programmet

Stad: Stockholm
Form: YH-utbildning
Pris: 0 kr
Längd: 1,5 år
Praktik: 20 veckor


Antagningskrav:
Lägst betyg Godkänt/3/E i: SvB/2, EngA/5 samt MaA/1a-c eller motsvarande förvärvad kunskap samt minst 18 månaders yrkeserfarenhet, med lägst omfattning 50 %, inom relevant område t.ex. IT, marknadsföring, strategi, kommunikation.

OBS! Tänk på att skicka in kopior på dina orginalbetyg, utdrag från t.ex. antagning.se är ej giltiga.

Kurser

Nyheter

FAQ – Behörighetsprov, prov i preparandkurs och antagningsprov

FAQ. Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får kopplat till våra behörighetsprov, prov i preparandkurser och antagningsprov – och svarat på dem. Här hittar du allt du behöver veta om om våra olika prov och hur de ökar dina chanser att komma in på våra utbildningar! Läs mer »

Fredagen den 13 maj är sista kompletteringsdag

Påminnelse till dig som sökt en nu stängd utbildning på Nackademin: sista kompletteringsdag för befintliga meriter är nu på fredag den 13 maj. Behöver du komplettera ditt CV med fullständiga uppgifter är det sista chansen nu! Läs mer »
Se fler nyheter »

Ledningsgruppen

 

Anmäl ditt intresse nedan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Lös talet i bilden för att gå vidare

* Dessa fält måste fyllas i.