HemYH-utbildningarKarriärmöjligheter
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Karriärmöjligheter

Är du redo för en utbildning som gör dig redo för jobb?

De senaste åren har närmare 90 % av studenterna på Nackademin fått jobb direkt efter examen. Nackademin har ett tätt samarbete med näringslivet och din studietid består av en tredjedels praktik. Det innebär att du redan under din tid hos oss kommer i kontakt med företag och potentiella arbetsgivare.

Många väljer en yrkeshögskoleutbildning just på grund av den täta kontakten med näringslivet och att du redan under din studietid ges möjlighet att komma ut på en arbetsplats och lära dig ditt nya yrke i praktiken. En yrkeshögskoleutbildning får inte finnas om inte arbetsmarknaden uttryckt anställningsbehov – du kan alltså vara säker på att utbildningen du väljer är skräddarsydd utifrån näringslivets behov.

Vill du starta en helt ny karriär? Med motivation och engagemang kommer du långt! Även om du kan börja en utbildning hos oss utan större förkunskaper så är ditt egna driv avgörande för att du ska klara studierna och få ett jobb direkt efter examen.

En utbildning på Nackademin kan vara din väg till drömjobbet. Läs och bli inspirerad av Valentin, Zandra, Daniel, Büsra och Alexander som alla har valt utbildningar på Nackademin som startskottet på deras nya yrkesbanor:

Ta första steget mot din nya karriär genom att hitta utbildningen som passar dig här. Vi lovar att ge dig alla förutsättningar för att du ska lyckas bli det du vill!

Har du några frågor? Tveka inte att ta kontakt med oss. Här hittar du också svaren på de vanligaste frågorna!

Nackademin + Datatjej = SANT

Datatjej är en idell förening som verkar för att skapa ett nätverk för personer som identifierar sig som kvinnor i alla åldrar som pluggar, jobbar eller är intresserade av IT/Data. Datatjej arbetar för att uppmuntra och underlätta kontakter mellan studenter och näringsliv, samt att öka gemenskapen DataTjejer emellan. DataTjej vann Womentorpriset 2015 med motivation från juryn att de gör en stor insats för att attrahera fler kvinnor till IT-branschen och att där ta ledande positioner.

Nackademin har ett samarbete med Datatjej och kommer våren 2018 att anordna en preparandkurs och ett hackathon tillsammans. Läs mer och bli medlem i Datatjej genom att klicka här.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär