HemDriven utbildningsledare sökes till Nackademin
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 11.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

  • Ansök snarast
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Driven utbildningsledare

Nackademin befinner sig i en expansiv fas och söker nu en driven och innovativ utbildningsledare. Jobbet innebär att du är vårt ansikte utåt så det är viktigt för oss att du har lätt för att bygga och bibehålla relationer och är kundorienterad med stort fokus på kvalitet.

Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, hälsa, teknik, design, kommunikation och pedagogik. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Våra utbildningar sker i nära samarbete med företagen både när det gäller yrkeshögskoleutbildning, företagsutbildning eller skräddarsydda utbildningslösningar.

I rollen som utbildningsledare är du ansvarig för den löpande kontakten med studenterna gällande deras utbildning. Det är också du som ser till att dina utbildningar genomförs av de bästa inom branschen då det är du som rekryterar de konsulter som studenterna möter. Rollen är en blandning av service, försäljning, koordinering och projektledning. Vi tror också att du engageras av att upprätta och bibehålla bra nätverk i syfte att ge våra studenter den bästa studieupplevelsen och möjlighet till jobb direkt efter sin utbildning.

Personliga egenskaper

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör.

Kvalifikationer

  • Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning
  • Tydlig ledarskapsförmåga och en entreprenöriell anda
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift
  • Erfarenhet från samarbeten alternativt nätverkande med företag och organisationer är meriterande

Varaktighet och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten planeras att tillsättas snarast och vi tar emot ansökningar löpande.

Ansökan

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till Ulrika Hargö, Biträdande Utbildningschef via mail ulrika.hargo@nackademin.se

Skriv ”Utbildningsledare” i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras av Ulrika Hargö, via mail. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik, design, pedagogik och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 700 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär