Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår
Om kursen

Stad: Stockholm och Uppsala

Pris: 236 kr ex. moms

Längd: 1 kväll

Tillfällen och pris
12 Februari, 2018236 kr, ex. moms
22 Februari, 2018236 kr, ex. moms
9 April, 2018236 kr, ex. moms
Nyheter

Spaning från Almedalen 2017: ”Det saknas folk – en ekvation som idag inte går ihop”

SPANING ALMEDALEN. Michael Yngvesson, vd på Nackademin, delar med sig av sina tankar och intryck från årets Almedalsvecka. Läs mer »
Fler Nyheter »

Introkurs: BIM

Introkurs: BIM passar dig som under en kväll vill få en ökad förståelse för vad BIM är, hur BIM kan tillämpas i ett byggprojekts samtliga skeden samt de senaste trenderna inom BIM. Tekniken innebär mycket mer än bara grafiska modeller och berör allt från tidig kravhantering, byggande, förvaltning och ritning.

Till vem riktar sig kursen Introkurs: BIM?

Kursen vänder sig till dig som önskar få en kortfattad introduktion till vad BIM är och hur BIM kan tillämpas i ett byggprojekts samtliga skeden – från tidiga rumsfunktionskrav till projektering, produktionsplanering, produktion och slutligen överlämnande till förvaltning. Introkursen är både en tillbakablick av ”BIM-evolutionen” där BIM-experten Jan-Olof Edgar beskriver CAD/BIM-utvecklingen samt även en framåtblick av de senaste trenderna inom digitalisering såsom CoClass, VR och AR.

Du får i denna introduktionskväll även en genomgång av Nackademins olika kurserbjudanden inom BIM och hur du kan fördjupa dina kunskaper kopplat till teori, verktyg samt de senaste trenderna inom digitalisering.

Kursinnehåll

  • Introduktion BIM-teori: lär dig att förstå och leda projektering med digitala verktyg och metoder.
  •  Introduktion BIM-verktyg: lär dig att praktiskt använda grafiska ritverktyg
  • Senaste trenderna inom digitalisering, CoClass, VR och AR
  • Genomgång av fördjupande kurser inom BIM

Utbildningens längd

3 timmar introduktionskurs på kvällstid.

Förkunskaper

Inga, men förkunskaper om projekterings- samt byggprocessen är rekommenderade.

Kursstart

Solna 5/2-2018 kl 17.30-20.30 – Fullbokad
Solna 12/2-2018 kl:17.30-20.30
Solna 9/4-2018 kl 17.30-20.30
Uppsala 22/2-2018 kl: 17.30-20.30

Pris

236 kr exklusive moms (295 kr inklusive moms). I priset ingår en enklare måltid.

Anmälan

Anmälan sker genom att du mailar till foretagsutbildning@nackademin.se.

Om Nackademins BIM-utbildnignar

Nackademins BIM-utbildningar är behovsanpassade så att de ska passa just din organisation.  Varje utbildning syftar till att fördjupa kunskaperna inom BIM för att din organisation ska stå väl rustad att välja rätt implementeringsstrategi avseende den nya tekniken.

Utbildningarna bedrivs på kvällstid en gång i veckan under 7 veckors tid. Undervisningen genomförs av Jan-Olof Edgar, som av många är sedd som en pionjär inom BIM, och är en ofta anlitad utbildare för kompetensutveckling på BIM-området inom samhällsbyggnad och förvaltning. Han har en gedigen erfarenhet av implementering av BIM mot produktion samt har tagit en aktiv roll i utvecklingen och spridningen av BIM som arbetssätt.

Skräddarsydd utbildning

Om ni är flera intressenter från er organisation som vill utbilda er inom BIM kan Nackademin skräddarsy ett innehåll för utbildningar utifrån era specifika behov.

Betalningsvillkor

Anmälan är bindande och lika med start av utbildningsavtal mellan deltagaren och Nackademin. Utbildningsavgiften ska vara betald 14 dagar innan utbildningsstart. Om antagningen sker närmare utbildningsstart än 14 dagar, ska utbildningsavgiften betalas omgående. Om utbildningsavgiften inte är betald enligt ovan äger Nackademin rätt att häva utbildningsavtalet med omedelbar verkan.
I samarbete med Human Finans erbjuder Nackademin möjligheten att låna på kredit till anmälningsavgiften. Human Finans erbjuder bland annat räntefria delbetalningar under 12 månader. Besök www.humanfinans.se, och följ instruktionerna.
 
Ångerrätt
Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har du som privatkund alltid 14 dagars ångerrätt från den dag utbildningsavtalet tecknades, vilket innebär att du som konsument kan häva avtalet utan att uppge någon speciell anledning. Notera att ångerrätten om 14 dagar gäller endast privatpersoner. Är du osäker på omfattningen av ångerrätten ber vi dig kontakta oss på 08-466 60 00 eller mail foretagsutbildning@nackademin.se.
 
Villkor avanmälan
  • Anmälan är bindande enligt ovan men deltagare som inte kan utnyttja sin utbildningsplats kan överlåta den till annan person.
  • Vid avanmälan tidigare än 30 dagar innan utbildningsstart utgår ingen avgift och full återbetalning till deltagaren.
  • Senare än 30 dagar innan utbildningsstart, men inte inom föreskriven ångerfrist om 14 dagar från den dagen utbildningsavtalet ingicks, medför betalningsskyldighet för deltagaren motsvarande 50% av utbildningens avgift
  • Avanmälan efter påbörjad utbildning medför betalningsskyldighet för deltagaren motsvarande 100% av utbildningens avgift.

Ta igen missad utbildningsdag/dagar

Vid missat utbildningstillfälle kan deltagaren i mån av plats ta igen utbildningsdagen/dagarna vid nästa kursstart i de fall kursen genomförs vid senare tillfälle. Nackademin förbehåller sig rätten att debitera deltagaren en administrativ avgift om 500SEK för hanteringen. Undantag kan endast göras för sjukdom styrkt med läkarintyg.

Kontakt

Vid frågor, kontakta oss gärna på:
foretagsutbildning@nackademin.se

Här anmäler du dig till utbildningen!

Välj tillfälle

Kontaktuppgifter

Faktureringsadress

Lös talet i bilden för att gå vidare

Jag godkänner härmed bokningsvillkoren *

* Dessa fält måste fyllas i.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Lös talet i bilden för att gå vidare

* Dessa fält måste fyllas i.