Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår
Om kursen

Stad: Stockholm, Solna

Pris: 2900 kr ex. moms

Längd: 1 dag, 19 april eller 17 maj

Tillfällen och pris
19 April, 20182900 kr, ex. moms
17 Maj, 20182900 kr, ex. moms
Nyheter
Inga nyheter i denna kategori. Fler Nyheter »

Introduktion till rekrytering via LinkedIn Recruiter©

UTBILDNING I LINKEDIN RECRUITER. Arbetar du med rekrytering och vill effektivisera ditt arbete genom LinkedIn Recruiter©? Nu kan du och dina kollegor boka en introduktionskurs i verktyget och ta del av en heldag fylld av praktiska övningar som ger er grundläggande utbildning i verktyget LinkedIn Recruiter©. Du lär dig olika söktekniker, hur du organiserar och arbetar effektivt i verktyget med bland annat projekt och InMails .

Utifrån LinkedIns rekommendationer har Nackademin tagit fram en heldagsutbildning i rekryteringsverktyget LinkedIn Recruiter©.  LinkedIn Recruiter© används effektivt för att samordna, strukturera och framför allt – hitta rätt person med rätt kompetens vid rekrytering.

Under utbildningen på Nackademin får du en introduktion i LinkedIn Recruiter©, hur verktyget fungerar och hur du och din organisation konkret kan använda det  för att förbättra  ert rekryteringsarbete. Under kursens gång sätter ni igång och arbetar direkt och du ombeds ta med dig ett aktuellt case från din organisation att jobba med under dagen.

Till vem riktar sig kursen LinkedIn Recruiter©?

Kursen riktar sig till dig som arbetar som rekryterare, rekryteringskonsult eller har rekrytering som en del av din yrkesroll och vill komma igång med verktyget LinkedIn Recruiter©. Kursen är utformad för dig som vill lära dig grunderna i Recruiter© och komma igång med ditt arbete genom att praktiskt arbeta med verktyget under vägledning.

Genomförande och upplägg

 • Under en heldag får du en introduktion till LinkedIn Recruiter© och lär dig verktyget genom att praktiskt arbeta i det utifrån ett eget case.
 • Dagen är indelad i sex olika pass där vi går igenom olika funktioner i LinkedIn Recruiter©.
 • Dagen avslutas med en summering och öppen diskussion.
 • Efter avslutad utbildning erhåller du ett diplom från Nackademin som intygar att du gått och genomfört kursen.

Kursinnehåll

 • Introduktion till framgångsrik rekrytering via LinkedIn Recruiter©
 • Olika söktekniker för att hitta kandidater
 • Olika strategier för ett effektivt arbetssätt
 • Organisera arbetet i Recruiter med hjälp av projekt
 • Hur du kontaktar kandidater via InMail
 • Arbete med eget case

Kursens längd

En heldag mellan kl 8.00 – 16.30. Mingel från kl. 8.00 där vi bjuder på frukost och första passet startar sedan kl. 8.30.

Förkunskaper

Du behöver ha en registrerad LinkedIn-profil, men du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från att arbeta i LinkedIn Recruiter©. Du behöver även ta med ett eget case med en tjänst som ni önskar rekrytera till. Det kan vara ett aktuellt case, eller ett som ni tidigare har rekryterat till.

Kursstart

Torsdag 19 april
Torsdag 17 maj

Pris

2900 kr exklusive moms. I priset ingår frukost, lunch samt fika på förmiddagen och eftermiddagen.

Anmälan

Anmälan sker via mail till foretagsutbildning@nackademin.se eller via anmälningsformuläret nedan. Ange dina kontaktuppgifter samt vilken kurs din anmälan gäller i mailet. Du kommer sedan att få en bekräftelse på din anmälan och därefter skickas din faktura ut via mail. 

Kontakt

Vid frågor, kontakta oss gärna på gabriella.herner@nackademin.se

Betalningsvillkor
Anmälan är bindande och lika med start av utbildningsavtal mellan deltagaren och Nackademin. Utbildningsavgiften ska vara betald 14 dagar innan utbildningsstart. Om antagningen sker närmare utbildningsstart än 14 dagar, ska utbildningsavgiften betalas omgående. Om utbildningsavgiften inte är betald enligt ovan äger Nackademin rätt att häva utbildningsavtalet med omedelbar verkan.

Ångerrätt

Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har du som privatkund alltid 14 dagars ångerrätt från den dag utbildningsavtalet tecknades, vilket innebär att du som konsument kan häva avtalet utan att uppge någon speciell anledning. Notera att ångerrätten om 14 dagar gäller endast privatpersoner. Är du osäker på omfattningen av ångerrätten ber vi dig kontakta oss på 08-466 60 00 eller mail foretagsutbildning@nackademin.se.

Villkor avanmälan

 • Anmälan är bindande enligt ovan men deltagare som inte kan utnyttja sin utbildningsplats kan överlåta den till annan person.
 • Vid avanmälan tidigare än 30 dagar innan utbildningsstart utgår ingen avgift och full återbetalning till deltagaren.
 • Senare än 30 dagar innan utbildningsstart, men inte inom föreskriven ångerfrist om 14 dagar från den dagen utbildningsavtalet ingicks, medför betalningsskyldighet för deltagaren motsvarande 50% av utbildningens avgift
 • Avanmälan efter påbörjad utbildning medför betalningsskyldighet för deltagaren motsvarande 100% av utbildningens avgift.

Här anmäler du dig till utbildningen!

Välj tillfälle

Kontaktuppgifter

Faktureringsadress

Lös talet i bilden för att gå vidare

Jag godkänner härmed bokningsvillkoren *

* Dessa fält måste fyllas i.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Lös talet i bilden för att gå vidare

* Dessa fält måste fyllas i.