Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår
Om kursen

Stad: Stockholm, Solna

Pris: 4900 kr ex. moms

Längd: 2 dagar, nästa tillfälle 11-12 oktober

Tillfällen och pris
11 Oktober, 2018 - 12 Oktober, 20184900 kr, ex. moms
8 November, 2018 - 9 November, 20184900 kr, ex. moms
Nyheter

Höstens dagskurser inom frontend

Spetsa din kompetens i höst med någon av Nackademins dagskurser inom frontend. Kurserna vänder sig till dig som vill ta nästa steg inom frontend. Välj mellan intro- eller fördjupningskurser inom React och Angular.  Läs mer »
Fler Nyheter »

Introkurs: Angular

UTBILDNING I ANGULAR. Vill du lära dig att skapa flexibla och dynamiska webbapplikationer? Lär dig att arbeta med JavaScript-biblioteket Angular under två dagar på Nackademin! Utöver färdigheter i att arbeta med Angular får du även en förståelse för de bakomliggande idéerna och varför de är så framgångsrika.

Med Angular, ett JavaScript-bibliotek framtaget av Google , kan du som utvecklare skapa moderna och dynamiska webbapplikationer. Under två dagar, fyllda med praktiskt arbete i fyra kodningssessioner, lär du dig om hela processen från design till testning. Genom att bygga en webbapplikation får du kunskap om direktiv, mallar, reaktiva formulär, arkitektur och moduler i Angular. Efter avslutad kurs får du även möjlighet till uppföljning och rekommendationer via en gemensam slackkanal för alla deltagare.

Till vem riktar sig kursen Angular?

Utbildningen  riktar sig till utvecklare som vill skapa fulländade webbapplikationer med Angular eller som har ett genuint intresse för hur man strukturerar applikationer byggda med JavaScript. Du har grundläggande kunskap i HTML och JavaScript.

Har du redan kunskap om Angular? Läs mer om fördjupningskursen inom Angular här.

Genomförande och upplägg

 • Under två dagar lär du dig att integrera Angular JS-direktiv och uttryck i HTML5-taggar. Du kommer att arbeta praktiskt med att skriva Angular JS-controllers och tjänster, bygga funktionsrika Single Page Applications (SPA) och att använda Angular JS-tjänster och animeringar för att skapa ett interaktivt användargränssnitt.
 • Dagarna är indelade i fem olika huvudmoment. Vi utgår från arbetssättet timeboxing, där varje moment består av 45 minuters programmering, följt av 15 minuters reflektion och feedback. Däremellan går vi igenom olika begrepp kopplat till varje moment.
 • Dagarna delas in i följande moment:
 1. Introduktion, grundkoncept inom Angular, Angular CLI, komponenter, Data Binding.
 2. Kodningssession 1 – sätta upp projektets första komponent.
 3. Kodningssession 2 – hämtning och hantering av data från http.
 4. Kodningssession 3 –  navigation och lazy loading dirigeringar
 5. Kodningssession 4 – förfining och driftsättning av webbapplikationerna.
 • Efter avslutad utbildning får du ett intyg från Nackademin som visar att du genomfört kursen. Det startas även en gemensam slack-kanal för alla deltagare, så  att ni efter avslutad kurs får möjlighet till uppföljning och rekommendationer.
 • En del av utbildningen sker på engelska.

Kursinnehåll

 • Utveckling av en webbapplikation med AngularJS från grunden
 • AngularJS-direktiv och uttryck i HTLM5-taggar
 • AngularJS controllers och services
 • Funktionsrika Single Page Applications (SPA)
 • Animeringar och interaktivt användargränssnitt (UI)

Kursens längd
2 heldagar mellan kl. 9.00 – 18.00.

Förkunskaper

Du behöver ha god kunskap i HTML och JavaScript. Tidigare erfarenhet i Angular 1 är inget krav. Inför utbildningen behöver du Visual Studio IDE.

Kurstillfällen

Solna 11 – 12 oktober

Solna 8 – 9 november

Pris

4900 kr exklusive moms. I priset ingår lunch samt fika på förmiddagen och eftermiddagen.

Anmälan

Anmälan sker via mail till foretagsutbildning@nackademin.se. Ange dina kontaktuppgifter samt vilken kurs din anmälan gäller i mailet. Du kommer sedan att få en bekräftelse på din anmälan och därefter skickas din faktura ut via mail.

Kontakt

Vid frågor, kontakta oss gärna på foretagsutbildning@nackademin.se.

Betalningsvillkor
Anmälan är bindande och lika med start av utbildningsavtal mellan deltagaren och Nackademin. Utbildningsavgiften ska vara betald 14 dagar innan utbildningsstart. Om antagningen sker närmare utbildningsstart än 14 dagar, ska utbildningsavgiften betalas omgående. Om utbildningsavgiften inte är betald enligt ovan äger Nackademin rätt att häva utbildningsavtalet med omedelbar verkan.

Ångerrätt

Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har du som privatkund alltid 14 dagars ångerrätt från den dag utbildningsavtalet tecknades, vilket innebär att du som konsument kan häva avtalet utan att uppge någon speciell anledning. Notera att ångerrätten om 14 dagar gäller endast privatpersoner. Är du osäker på omfattningen av ångerrätten ber vi dig kontakta oss på 08-466 60 00 eller mail foretagsutbildning@nackademin.se.

Villkor avanmälan

 • Anmälan är bindande enligt ovan men deltagare som inte kan utnyttja sin utbildningsplats kan överlåta den till annan person.
 • Vid avanmälan tidigare än 30 dagar innan utbildningsstart utgår ingen avgift och full återbetalning till deltagaren.
 • Senare än 30 dagar innan utbildningsstart, men inte inom föreskriven ångerfrist om 14 dagar från den dagen utbildningsavtalet ingicks, medför betalningsskyldighet för deltagaren motsvarande 50% av utbildningens avgift
 • Avanmälan efter påbörjad utbildning medför betalningsskyldighet för deltagaren motsvarande 100% av utbildningens avgift.

Här anmäler du dig till utbildningen!

Välj tillfälle

Kontaktuppgifter

Faktureringsadress

Lös talet i bilden för att gå vidare

Genom att använda den här tjänsten samtycker jag till att Nackademin får spara mina personuppgifter och skicka digital kommunikation till mig i form av nyhetsbrev, inbjudningar och annan viktig information som kan intressera mig. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Jag godkänner härmed bokningsvillkoren *

* Dessa fält måste fyllas i.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Lös talet i bilden för att gå vidare

Genom att använda den här tjänsten samtycker jag till att Nackademin får spara mina personuppgifter och skicka digital kommunikation till mig i form av nyhetsbrev, inbjudningar och annan viktig information som kan intressera mig. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

* Dessa fält måste fyllas i.