Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-to kl 10-12

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00 (vardagar kl. 9-13)
expeditionen@nackademin.se

Besökstider:
Måndag & torsdag: 10:00-13:00

Expeditionen ligger på plan 4.

Hitta till Nackademin 
Tomtebodavägen 3A, 171 65 Solna

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Kontakt

Hitta till Nackademin i Solna och Uppsala

Overlay link

Johan, Veronika, Lina och Fanny fick i slutet av sin utbildning Digital kommunikatör inom sociala medier valfriheten att driva ett eget projekt i kursen Praktisk digital kommunikation. De valde då att använda sin tid till att starta ett digitalt upprop mot branschen.

Arrow
Arash Bidarian har jobbat med kvalitetssäkrande åtgärder som testning och testledning i många år. Under våren har han fördjupat sig i kursen testautomatisering hos oss på Nackademin. Läs om hans erfarenhet!

Arash Bidarian, Testautomatisering

Arrow
Hanna Johansson är entreprenören som blev intresserad av marknadsföring – och som fick jobb under sin LIA-praktik. Vi frågade henne om hennes väg dit och bad henne dela med sig av sina bästa tips att nå sina mål!

Hanna Johansson, Digital marknadsstrateg

Arrow
Simon Camerini läser just nu första året på Nackademins utbildning VA-projektör – en yrkesbana han halkat in på efter att först ha jobbat som kock och pluggat ekonomi på universitetet. Eftersom Simon gillar problemlösning och är praktiskt lagd, passar yrkesrollen honom perfekt!

Simon Camerini, VA-projektör

Arrow
Thomas Talving studerar på utbildningen DevOps Engineer på Nackademin och har konstruerat en smart, "magisk" spegel som fått namnet "Svetlana". I intervjun berättar Thomas om spegeln och dess funktioner!

Thomas Talving, DevOps Engineer

Arrow
Efter nio år som undersköterksa ville Katherine göra något nytt. Nu hjälper hon fortfarande människor men på ett annat sätt - som tandsköterska!

Katherine Steen, Tandsköterskeutbildning på distans

Arrow
Från bank- och ingenjörsjobb till UX-design. UX-studenterna Jeanette och Sofie berättar om sina karriärbyten, praktiken och de delar även med sig av sina bästa tips till dig som funderar på en karriär som UX-designer.

Jeanette Kimland och Sofie Werme, UX-designer

Arrow
Viktor Klintsten har ett hektiskt schema – samtidigt som han pluggar till byggnadsingenjör mark och vatten på Nackademin, gör han karriär som innebandymålvakt i både landslaget och Storvreta IBK. Nyligen tog hans lag hem guldet under SM-finalen i Globen. Själv tycker Viktor att det har gått bra att kombinera studierna på Nackademin med innebandykarriären eftersom hans lärare både har varit förstående och hjälpsamma.

Viktor Klintsten, Byggnadsingenjör mark och vatten

Arrow
Gabriel Åsbrink drömde om att arbeta som yrkesdansare, men en skada hindrade honom från att fullfölja studierna på Dans Center. Nu studerar han i stället till VA-projektör på Nackademin. Han insåg snart vilken betydelse som VA-projektören har för samhället, och han förstod att han hade gjort rätt val.

Gabriel Åsbrink, VA-projektör

Arrow
Robert Danielsson utbildar sig till webbutvecklare inom .NET CMS på Nackademin och vi har intervjuat Robert om utbildningen, vad en webbutvecklare gör och hur tankarna gick i valet av utbildning.

Robert Danielsson, Webbutvecklare .NET CMS

Arrow
Designstudenten Isabelle gör sin praktik hos Nord DDB och berättar om praktiken och ger sina bästa tips till dig som ska ut på praktik.

Isabelle Halldin, Förpackningsutvecklare/-designer

Arrow
Funda vill jobba med smarta lösningar som gör livet enklare för människor. Valet föll på utbildningen till Elingenjör inom konstruktion på Nackademin.

Funda Inevi, Elingenjör konstruktion

Arrow
Ladda fler

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär