HemUtbildningarIntervjuer
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre kl 10-12

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Hitta till Nackademin 
Tomtebodavägen 3A, 171 65 Solna

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Kontakt

Hitta till Nackademin i Solna och Uppsala

Overlay link

Efter nio år som undersköterksa ville Katherine göra något nytt. Nu hjälper hon fortfarande människor men på ett annat sätt - som tandsköterska!

Katherine Steen, Tandsköterskeutbildning på distans

Arrow
Från bank- och ingenjörsjobb till UX-design. UX-studenterna Jeanette och Sofie berättar om sina karriärbyten, praktiken och de delar även med sig av sina bästa tips till dig som funderar på en karriär som UX-designer.

Jeanette Kimland och Sofie Werme, UX-designer

Arrow
Viktor Klintsten har ett hektiskt schema – samtidigt som han pluggar till byggnadsingenjör mark och vatten på Nackademin, gör han karriär som innebandymålvakt i både landslaget och Storvreta IBK. Nyligen tog hans lag hem guldet under SM-finalen i Globen. Själv tycker Viktor att det har gått bra att kombinera studierna på Nackademin med innebandykarriären eftersom hans lärare både har varit förstående och hjälpsamma.

Arrow
Gabriel Åsbrink drömde om att arbeta som yrkesdansare, men en skada hindrade honom från att fullfölja studierna på Dans Center. Nu studerar han i stället till VA-projektör på Nackademin. Han insåg snart vilken betydelse som VA-projektören har för samhället, och han förstod att han hade gjort rätt val.

Arrow
Robert Danielsson utbildar sig till webbutvecklare inom .NET CMS på Nackademin och vi har intervjuat Robert om utbildningen, vad en webbutvecklare gör och hur tankarna gick i valet av utbildning.

Robert Danielsson, Webbutvecklare .NET CMS

Arrow
Designstudenten Isabelle gör sin praktik hos Nord DDB och berättar om praktiken och ger sina bästa tips till dig som ska ut på praktik.

Isabelle Halldin, förpackningsutvecklare/-designer

Arrow
Funda vill jobba med smarta lösningar som gör livet enklare för människor. Valet föll på utbildningen till Elingenjör inom konstruktion på Nackademin.

Funda Inevi, student Elingenjör konstruktion

Arrow
Framgången ligger i att tidigt kombinera teoretiskt arbete med praktik, säger Sunny Shariatmadari som fick jobb som bitr. arbetsledare på NCC direkt efter examen.

Sunny Shariatmadari

Arrow
VR-studenten Victor Blennow är på LIA hos Mimerse som utvecklar hälsoappar för psykologiska behandlingar. Vi snackar VR, utbildning och praktik med Victor!

Victor Blennow, Virtual Reality-student

Arrow
Efter 20 års arbete inom flygbranschen valde Petter Öhrstedt att ge sig in i byggbranschen. Vi har intervjuat Petter om valet att börja plugga och LIA-praktiken hos arbetsgivaren Serneke.

Petter Öhrstedt, student byggnadsingenjör kalkyl och inköp

Arrow
Joanna Palm såg flytten till Sverige som ett bra tillfälle att byta karriär. Från projektledare inom telekommunikationsbranschen till markingenjör.

Joanna Palm

Arrow
Rebin Amen tar examen om en vecka och börjar då jobba som elkonsult. Efter några år i branschen drömmer han om att starta eget företag inom el och bygg.

Rebin Amen

Arrow
Ladda fler