HemUtbildningarIntervjuer
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Övrigt

Samarbeten, kompetensutveckling och övriga frågor.

Overlay link

VR-studenten Victor Blennow är på LIA hos Mimerse som utvecklar hälsoappar för psykologiska behandlingar. Vi snackar VR, utbildning och praktik med Victor!

Victor Blennow, Virtual Reality-student

Arrow
Efter 20 års arbete inom flygbranschen valde Petter Öhrstedt att ge sig in i byggbranschen. Vi har intervjuat Petter om valet att börja plugga och LIA-praktiken hos arbetsgivaren Serneke.

Petter Öhrstedt

Arrow
Joanna Palm såg flytten till Sverige som ett bra tillfälle att byta karriär. Från projektledare inom telekommunikationsbranschen till markingenjör.

Joanna Palm

Arrow
Rebin Amen tar examen om en vecka och börjar då jobba som elkonsult. Efter några år i branschen drömmer han om att starta eget företag inom el och bygg.

Rebin Amen

Arrow
Sandra Clavenstam har en bakgrund inom statsvetenskap men har alltid känt sig mer intresserad av byggbranschen, men inte riktigt vågat ta steget. Nu är hon färdigutbildad Elkraftingenjör och har redan fått jobb.

Sandra Clavenstam, 30

Arrow
Efter 20 år inom ambulansen valde Anna Brolin, 42, att byta bana helt. Hon lämnade ambulansen för att utbilda sig till Anläggningsingenjör inom järnväg.

Anna Brolin

Arrow
Camilla Easby, 47, tröttnade på butiksjobbet och bestämde sig för att göra något nytt. Nu utbildar hon sig till medicinsk sekreterare på Nackademin.

Camilla Easby

Arrow
Zandra började precis på utbildningen Anläggningsingenjör Järnväg. Här berättar hon om valet av utbildning och vad hon ser mest fram emot under studietiden.

Zandra Björk

Arrow
Allt med VR är spännande! Att skapa och skulptera i VR, att kliva in i virtuella karaktärer och se världen ur deras ögon och att utforska färgstarka levande landskap.

Valentin Malmgren

Arrow
Lema Aslan, 22, fick upp ögonen för yrkesrollen tandsköterska under sin praktik på en tandvårdsklinik. Hon valde att fortsätta inom området genom att utbilda sig till tandsköterska på distans.

Lema Aslan

Arrow
En ny undersökning från CSN visar att studerande vid yrkeshögskolan är mer nöjda med sin studiesituation än studenter vid en högskola.

Arrow
Büsra Yildiz är snart färdigutbildad Anläggningsingenjör och jobbar nu som projektingenjör. Hon berättar om studietiden och ger sina 4 tips inför praktik.

Büsra Yildiz

Arrow
Ladda fler