Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

IT-branschen är i stort behov av rätt kompetens. Och till dig som funderar på att börja studera till Programutvecklare.NET vill Stefanie säga att programmering och IT är en framtidsbransch med många möjligheter. Oavsett vad du riktar in dig på inom IT så finns det mycket du kan göra och företagen erbjuder ofta kompetensutveckling.

Arrow
Zandra arbetade flera år inom restaurangoch cafè innan hon tog beslutet att byta bana till jobb inom järnväg och infrastruktur. Efter studier på Nackademin jobbar hon idag som Teknisk konsult på N-TEK sedan 4 år tillbaka. Järnvägsbranschen erbjuder fantastiska möjligheter om du vill vara med och forma framtidens transportsystem säger hon. 

Arrow
Det var under 2022 som Christian tog steget och flyttade tillbaka till Sverige för att kombinera sina erfarenheter i att leda arbetsgrupper med sitt intresse av att konstruera och bygga. Detta ledde till ett mål att snabbt och effektivt studera till Arbetsledare bygg och anläggning via Nackademin.

Arrow
Liam tycker att det roligaste med utbildningen är själva lärandet och att själv kunna applicera det, och ser många fördelar med att studera på yrkeshögskola. Läs mer här

Arrow
Intresset för tåg och järnväg har dock alltid funnits, så det var ett naturligt steg för honom att börja studera till Järnvägsingenjör. Läs mer här

Arrow
Anna Arrhem, nuvarande student på Nackademin, berättar om sin väg mot att kompetensväxla till Platschef och hur byggbranschen kan arbeta för en ökad jämställdhet.

Arrow
Att kurserna är framtagna av branschen och direkt applicerbara i yrkeslivet fick Kristofer att välja båda kurserna inom BIM!

Arrow
Mahmoud kom till Sverige för 6 år sedan och har sedan dess haft många olika yrken som alla har handlat om att hjälpa människor. Den drivkraften förde honom in på Tandsköterskeutbildningen på Nackademin.

Arrow
Det råder ingen tvekan om att Alicia har hittat rätt! Hon berättar för oss att det är spännande att få en inblick i IT-världen och att få höra tidigare studenter och föreläsare berätta var och hur de arbetar. Det är också spännande att få prova på att jobba i Scrum-projekt och testa en webbapplikation under utveckling, där alla faser ingår som i ett riktigt systemutvecklingsprojekt.

Arrow
Batbayar sökte sig till VA-projektör på grund av hans stora intresse och engagemang inom vatten- och miljöfrågor, han tycker det är viktigt att vara med och skapa ett hållbart VA-system för idag och framtiden.

Arrow
Hampus är utbildningsledare i kursen Inkluderande design. Läs om varför han tycker att det är en så viktig spetskompetens inom UX-design.

Arrow
Beatrice jobbar idag inom UX och UI efter ett projekt inom tillgänglighet bestämde hon sig för att söka YH-kursen Inkluderande design för att lära sig mer.

Arrow
Ladda fler

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär