HemYH-utbildningar och kurserIntervjuer
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Erik Colliander är föreläsare på kursen Cyber Security. Han har en lång och gedigen kompetens från olika typer av verksamheter där han bland annat varit med och byggt ett Center of Excellence för Cyber security. Han har alltid drivits av att förstå hur saker fungerar och hur de kan lagas om de går sönder, ett intresse som kommit väl till hands. Läs mer om varför Erik tycker att det är så viktigt att alla verksamheter jobbar förebyggande för att förhindra cyberattacker. 

Arrow
Colette fick drömjobbet som arbetsledare inom samhällsbyggnad! Våga ge det en chans, även om du saknar erfarenhet inom byggbranschen.

Arrow
Petter fick drömjobbet inom 3D-filmproduktion! “ Den svenska spelbranschen är stark, och jag förutser att den kommer att fortsätta växa”

Arrow
IT-branschen är fascinerande och i ständig rörelse! "Jag ångrar inte en sekund att jag bytte karriär."

Arrow
Frida karriärväxlade Gruvarbetare till Tandsköterska på bara 1,5 år!

Arrow
Att läsa en YH-kurs passar dig som redan har yrkeserfarenhet men vill kompetensutveckla dig inom ditt nuvarande yrke och inom ett nytt område som är framtiden. YH-kursen är perfekt att kombinera med arbete och den är helt på distans och kostnadsfri

Arrow
Benedicte A. Dørmænen började studera UX-design på distans efter att hon uppmärksammat en ökad efterfrågan av UX-kompetens på marknaden.

Arrow
Gustav Nordlinder har studerat till Byggnadsingenjör infrastruktur på Nackademin och har under det senaste året haft sin LIA-praktik på Trafikverket Mälarbanan.

Arrow
Benedicte A. Dørmænen började studera UX-design på distans efter att hon uppmärksammat en ökad efterfrågan av UX-kompetens på marknaden.

Arrow
Oskar studerar frontend-utveckling på distans från Danmark. I intervjun pratar studenten om utbildningens upplägg och de yrkesrelevanta projekt de blivit tilldelade.

Arrow
Marte Talgø ville byta karriär och valde att börja studera digital marknadsföring på distans. Vi har intervjuat Marte om branschskiftet och tiden som student.

Arrow
Slås du också om att attrahera de senaste talangerna? genom att satsa på kompetensutveckling får ni medarbetarna att stanna kvar längre och attraherar nya. Nackademin hjälper er att komma igång med att kompetensutveckla teamet med våra skräddarsydda kurser.

Arrow
Ladda fler

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär