HemYH-utbildningar och kurserIntervjuer
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Att läsa en YH-kurs passar dig som redan har yrkeserfarenhet men vill kompetensutveckla dig inom ditt nuvarande yrke och inom ett nytt område som är framtiden. YH-kursen är perfekt att kombinera med arbete och den är helt på distans och kostnadsfri

Arrow
Benedicte A. Dørmænen började studera UX-design på distans efter att hon uppmärksammat en ökad efterfrågan av UX-kompetens på marknaden.

Arrow
Gustav Nordlinder har studerat till Byggnadsingenjör infrastruktur på Nackademin och har under det senaste året haft sin LIA-praktik på Trafikverket Mälarbanan.

Arrow
Benedicte A. Dørmænen började studera UX-design på distans efter att hon uppmärksammat en ökad efterfrågan av UX-kompetens på marknaden.

Arrow
Oskar studerar frontend-utveckling på distans från Danmark. I intervjun pratar studenten om utbildningens upplägg och de yrkesrelevanta projekt de blivit tilldelade.

Arrow
Marte Talgø ville byta karriär och valde att börja studera digital marknadsföring på distans. Vi har intervjuat Marte om branschskiftet och tiden som student.

Arrow
Slås du också om att attrahera de senaste talangerna? genom att satsa på kompetensutveckling får ni medarbetarna att stanna kvar längre och attraherar nya. Nackademin hjälper er att komma igång med att kompetensutveckla teamet med våra skräddarsydda kurser.

Arrow
August gjorde sin andra LIA-period på Skyhill och fick jobb där direkt efter sin examen. En av anledningarna till att August valde Nackademin och Yrkeshögskola är upplägget med LIA-perioder där du får komma ut och göra praktik. Han ser positivt på framtiden och tror att branschen kommer utvecklas kraftigt inom digitalisering och hållbarhet.

Arrow
Byggbranschen och anläggningsdelen har ett mycket stort generellt rekryteringsbehov de närmaste åren. Speciellt stor är efterfrågan av den kompetens som behövs i den digitaliseringsprocess som byggbranschen befinner sig i. En byggnadsingenjör inom digitalt byggande behöver både bred kunskap inom byggteknik, specialiserade kunskaper inom digitalisering av byggbranschen, BIM-verktyg och projektekonomi, allt det här får du lära dig i utbildningen.

Arrow
Testerna som en förpackning ska klara av är många. Med den stadiga ökningen av e-handel, inte bara i Sverige, utan i hela världen ökar behovet av skyddande förpackningar. Något som skapar ett stort behov av både nytänkande kring transportförpackningen och optimering och förståelse för materialen. Studenterna vid Förpackningsutvecklare/-designer besökte RISE Packaging Excellence Centre, ett av företagen i utbildningens ledningsgrupp.

Arrow
Den 24 mars var det återigen dags för Kulturhuset Stadsteatern Digital innovation festival. En ny programpunkt för i år var Virtual Reality där våra VR- studenter presenterade konstens digitala framtid genom tre unika VR-applikationer. Besökarna, stora som små, fick uppleva konst och kultur på ett helt “nytt” och innovativt sätt. Vi var såklart där och provade på konstens digitala framtid.

Arrow
Som Virtual Reality-utvecklare (VR-utvecklare) skapar du verklighetstrogna digitala och artificiella miljöer med hjälp av 3D. Många av de största teknikaktörerna är verksamma inom VR, vilket gör att det finns en stor efterfrågan på personer med denna typ av kompetens.

Arrow
Ladda fler

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär