HemYH-utbildningar och kurser
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Utbildningar & kurser

Här hittar du hela vårt utbildnings- och kursutbud. Använd filtreringen för att hitta den utbildning som passar dina behov.

YH-utbildning (YH-utbildningar) är kostnadsfria utbildningar som är mellan 1 år och 2 år långa och passar dig som vill utbilda dig inom en specifik yrkesroll.
YH-kurs YH-kurser är kortare kurser som är kostnadsfria och för dig som redan är yrkesverksam. Kursen är för dig som vill kompetensutvecklas!
Distansutbildning utförs på distans med schemalagda träffar.
Onlineutbildning flexibel studieform med förinspelade lektioner.
Företagsutbildning skräddarsydd kompetensutveckling för ditt team.
Preparandkurs är till för dig som vill bli behörig till en YH-utbildning.

Frågor? Kontakta antagningen

Telefontid: mån-fre
Kl.09.00-12.00

08-466 60 00
Mejla gärna din fråga till oss på:
antagningen@nackademin.se

YH

Arbetsledare bygg och anläggning

Praktik 22 veckor

Som Arbetsledare inom bygg och anläggning är du länken mellan platschef och yrkesarbetare, och samordnar arbetet under ett projekt! Utmaningen ligger ofta i att leda projekt och produktioner där arbetsledaren är en genomförare med öga för detaljer och har i uppgift att peppa teamet från start till mål.

Solna 1.5 år
Ansök nu

Backend Developer – onlineutbildning

Vill du jobba med framtidens webblösningar? Då är Backend developer utbildningen för dig! Backend utvecklare är mycket efterfrågade och toppar listan över den mest efterfrågade kompetensen inom IT 2023.

Online 1 år
Ansök nu

Backend Developer 2- onlineutbildning

Vill du jobba med företags avancerade webblösningar? Då är den 2 åriga utbildningen i Backend utveckling utbildningen för dig! Backend utvecklare är en av de högst efterfrågade yrkesrollerna inom IT på arbetsmarknaden 2023.

Online 2 år
Ansök nu
YH

Business Intelligence-analytiker

Praktik 20 veckor

Business Intelligence är ett samlingsbegrepp för olika funktioner som utvinner, hanterar och analyserar stora mängder data. Som BI-analytiker skapar du kvalificerade underlag för strategiska och taktiska affärsbeslut baserat på den insamlade datan.

Solna 2 år
Ansök nu
YH

Byggnadsingenjör BIM

Praktik 24 veckor

En BIM-modell handlar om att skapa virtuella prototyper i 3D, 4D, 5D, som gör det möjligt att visualisera, granska och utvärdera byggprojekt redan på planeringsstadiet. Vill du ha ett omväxlande, stimulerande, och socialt arbete där du använder såväl teoretiska som praktiska färdigheter? Då kan byggnadsingenjör inom BIM vara något för dig!

Solna 2 år
Ansök nu
YH

Byggnadsingenjör Digitalt Byggande – distans

Praktik 20 veckor

En Byggnadsingenjör inom digitalt byggande behöver både bred kunskap inom byggteknik och specialiserade kunskaper inom digitalisering av byggbranschen, BIM-verktyg och projektekonomi och det får du i denna utbildning.

Distans 2 år
Ansök nu
YH

Byggnadsingenjör hållbart byggande

Praktik 26 veckor

Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle? Byggnadsingenjör med inriktningen Hållbart byggande leder till arbete i produktion av ny- och ombyggnationer med fokus på olika aspekter av hållbarhet, exempelvis genom materialval och energieffektivisering.

Solna 2 år
Ansök nu
YH

Byggnadsingenjör infrastruktur

Praktik 22 veckor

Vill du vara med och bygga stora projekt som gör trafiken smidigare och transporter snabbare? Som arbetsledare eller anläggningsingenjör inom samhällsbyggnad och infrastruktur bidrar du till att öka kontakten mellan människor. Du medverkar även till att skapa nya möjligheter för boende, pendling och näringsliv.

Solna 2 år
Ansök nu
YH

Byggnadsingenjör mark och vatten – Distans

Praktik 16 veckor

En byggnadsingenjör inom mark och vatten står för den tekniska kompetensen när det gäller projektering och utförande av mark- och anläggningsarbeten.

Distans 2 år
Ansök nu
YH

Byggnadsingenjör ROT

Praktik 26 veckor

Är du intresserad av att renovera och bygga om äldre hus och byggnader? ROT står för Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad. Äldre byggnader kräver kunskaper om byggnadsvård och underhåll, tålamod, ett metodiskt arbetssätt, god planering och förmåga att praktisk tillämpa det man lärt sig, är du intresserad av detta?

Solna 2 år
Ansök nu

Data analyst – Onlineutbildning

Vill du ha en central roll i företagets strategiarbete? då är utbildningen dataanalys rätt för dig. Utbildningen passar nybörjare såväl som dig som har lite tidigare erfarenhet och vill jobba mer med digitala lösningar.

Online 1 år
Ansök nu
YH

Data Engineer

Praktik 20 veckor

Som Data Engineer filtrerar du fram den data som efterfrågas och som ligger i grunden för att kunna fatta rätt beslut. Förmågan att ta fram rätt data är kritiskt för företag och det rådande digitaliseringstrycket ökar kundernas behov och krav på nya moderna tjänster.

Solna 2 år
Ansök nu
1 2 3 4 5 6 Nästa

Frågor? Kontakta antagningen

Telefontid: mån-fre, 9-12
08-466 60 00
Mejla gärna din fråga till oss på:
antagningen@nackademin.se

 

Nackademin är ett av Sveriges största utbildningsföretag som bedriver YH-utbildningar, kurser och företagsutbildningar. Idag erbjuds runt 35 Yh-utbildningar inom områden som design, IT, bygg, elteknik och energi, kommunikation samt vård och hälsa. Utbildningsutbudet är avsett att matcha arbetslivets kompetensbehov. I samtliga av våra Yh-utbildningar ingår LIA-perioder, dvs. praktikperioder, där du som student ska omsätta det du lärt dig i teorin till praktik. Våra utbildningar gör dig så redo som möjligt för ett framtida arbete – faktum är att 9 av 10 studenter går direkt till jobb efter examen!

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär