HemTre innovativa IT-utbildningar!
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Tre innovativa IT-utbildningar!

Tre innovativa IT-utbildningar. Hösten 2017 startar tre säkra jobbkort på Nackademin: Virtual Reality-utvecklareDev Ops-integrerare och Business Intelligence-analytiker. De här utbildningarna passar dig som vill utbilda dig till någon av IT-branschens hetaste yrkesroller.

Vill du jobba med att utveckla virtuella världar, med att integrera system som kopplar ihop bilar med digitala enheter eller med att analysera stora mängder data som leder till miljonaffärer? Läs mer nedan!

Dev Ops- integrerare

Vill du jobba med de kritiska processerna i hela IT-kedjan? Då är den här utbildningen något för dig. Som Dev Ops-integrerare optimerar du kedjan från kravställning, utveckling, testning och utrullning till systemdrift.

-Visste du att Dev Ops-integrerare nyligen rankades som nummer två på en lista över de hetaste yrkena i USA 2017? Läs artikeln från Computer Sweden här.

– Vilka fyra egenskaper utmärker en Dev Ops-integrerare? Här hittar du svaret!

Läs mer om utbildningen och ansök här.

är du en DevOps- integrerare illustration

Business Intelligence-analytiker
I takt med den digitala utvecklingen har mängden data som finns tillgänglig för företag ökat. Som Business Intelligence-analytiker arbetar du med att strukturera och analysera all denna data och kommer att få stenhård koll på konsumentbeteenden, marknaden och trenderna.

– Läs om 4 spännande Business Intelligence-exempel här.

Läs mer om utbildningen och ansök här.

Tjej som sitter bakom en glasskärm med post it lappar

Virtual Reality-utvecklare

Vill du vara med i en utveckling som gör det möjligt att resa var som helst i världen? Som gör att läkare kan operera i en virtuell värld innan de opererar en patient på riktigt? Då är det här en utbildning för dig! Som Virtual Reality-utvecklare har du en specialistkompetens inom visualisering, 3D-teknik, hårdvara och programmering. Du kan arbeta inom olika branscher som exempelvis spelindustrin, byggbranschen och sjukvården.

– VRSverige skriver om 6 anledningar till att fundera på en karriär inom VR. Läs artikeln här!

Läs mer om utbildningen och ansök här.

Tjej som använder tekninskt redskap för Virtual Reality utbildning

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär