HemSökes: en utbildningsledare inom IT och en utbildningsledare inom bygg
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Övrigt

Samarbeten, kompetensutveckling och övriga frågor.

Overlay link

  • Ansök snarast
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Sökes: en utbildningsledare inom IT och en utbildningsledare inom bygg

Nackademin befinner sig i en expansiv fas och söker nu två nya utbildningsledare till vårt Education-team – en till våra bygg-utbildningar och en till våra IT-utbildningar. Jobbet innebär att du är vårt ansikte utåt så det är viktigt för oss att du har lätt för att bygga och bibehålla relationer, är kundorienterad med stort fokus på kvalitet.

Nackademin är ett utbildningsföretag med 27 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, hälsa, teknik, design och kommunikation. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för drygt 20 år sedan och utbildar idag ca 1 500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare. Våra utbildningar sker i nära samarbete med arbetslivet både när det gäller yrkeshögskoleutbildning, företagsutbildning  eller skräddarsydda utbildningslösningar.

I rollen som utbildningsledare är du ansvarig för den löpande kontakten med studenter gällande deras utbildning. Rollen är en blandning av service, koordinering och projektledning. Vi tror också att du engageras av att upprätta och bibehålla bra nätverk i syfte att ge våra studenter den bästa studieupplevelsen och möjlighet till jobb direkt efter sin utbildning.

Personliga egenskaper

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör.

Kvalifikationer

  • Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning
  • Erfarenhet från samarbeten alternativt nätverkande med företag och organisationer inom bygg- respektive IT-branschen
  • Tydlig ledarskapsförmåga och en entreprenöriell anda
  • Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
  • Erfarenhet av personal- och/eller projektledning samt av utbildningsverksamhet är meriterande

Varaktighet och omfattning

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten planeras att tillsättas under senhösten 2018 och vi tar emot ansökningar löpande.

Ansökan

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till Jens Grönlund, kvalitetschef inom pedagogik och lärande på jens.gronlund@nackademin.se. Skriv vilken av de två tjänsterna du söker i ämnesraden. Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Eventuella frågor besvaras av Jens Grönlund via mail. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommuikation, elteknik, design och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.