HemServiceinriktade och självständiga studentrekryteringsadministratörer
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Övrigt

Samarbeten, kompetensutveckling och övriga frågor.

Overlay link

  • Ansök senast 31 jan, 2019
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Serviceinriktade och självständiga studentrekryteringsadministratörer

Varje år söker tusentals människor till Nackademins utbildningar. Inför vår roligaste och mest intensiva period söker vi nu studentrekryteringsadministratörer till Nackademin!

Tjänsten

Vi erbjuder ett varierande arbete på studentrekryteringen, där huvuduppgifterna innebär att ta emot och hantera inkommande ansökningar samt att ha daglig kontakt med de sökande. Detta gör att du blir ett viktigt ansikte utåt för Nackademin. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara:

  • Arbete med registrering i vårt antagningssystem
  • Daglig kontakt via mail och telefon med personer som söker till våra utbildningar
  • Grundläggande yrkesrådgivning

Delta i och hjälpa till med t.ex. öppet hus, preparandkurser, mässdeltagande, tentamenstillfällen och upprop

Kvalifikationer

  • Gymnasieexamen och mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift
  • God datorvana och goda kunskaper i officepaketet
  • Erfarenhet från service och/eller kundkontakt
  • Erfarenhet av att arbeta i datorsystem är meriterande men inget krav
  • Det är meriterande om du talar fler språk än svenska

Personliga egenskaper

De personer vi söker är serviceinriktade och har inställningen att service är en viktig del i den relation vi bygger med våra blivande studenter. För att passa i vårt team tror vi att du är framåt, initiativrik och har en positiv attityd. Då arbetet periodvis kan vara stressigt, är det av största vikt att du känner dig bekväm med att behålla lugnet även i dessa situationer.

Arbetet innebär en hel del administrativa uppgifter, vilket kräver att du är noggrann, strukturerad och har ett bra sinne för ordning. Vi vill att du känner dig trygg med att inom givna ramar självständigt bedöma hur arbetsuppgifter ska utföras samt utföra dessa på utsatt tid. Tjänsten innebär många kontakter, både interna och externa, därför ser vi som en förutsättning att du är social och duktig på att samarbeta.

Varaktighet och omfattning

Tjänsten är en timanställning på behovsbasis, företrädelsevis 30-40 timmar i veckan, med tillträde i februari 2019 och avslut i början av september 2019.

Löneform: Timlön

Ansökan

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till studentrekryteringsansvarig Emma Ekenberg på emma.ekenberg@nackademin.se. Skriv ”Studentrekryterare” i ämnesraden. Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Eventuella frågor besvaras av Emma Ekenberg, 0736-823482 eller emma.ekenberg@nackademin.se. Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari men sök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommuikation, elteknik, design och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.