HemSamarbeta med Nackademin
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-to kl 10-12

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00 (vardagar kl. 9-13)
expeditionen@nackademin.se

Besökstider:
Måndag & torsdag: 10:00-13:00

Expeditionen ligger på plan 4.

Hitta till Nackademin 
Tomtebodavägen 3A, 171 65 Solna

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Kontakt

Hitta till Nackademin i Solna och Uppsala

Overlay link

Vägar till samarbete

Som arbetsgivare finns det en mängd olika sätt att samarbeta med oss på Nackademin. Letar du efter LIA-praktikanter? Eller behöver du anställa ny personal? Är du intresserad av att föreläsa? Eller kanske vill du vara med och påverka framtidens utbildningar inom din bransch? Fyll i formuläret längst ner så kontaktar vi dig!

Delta i ledningsgrupp

Vill du engagera dig i våra utbildningar och vara med och ge input kring framtidens kompetensbehov?

Varje yrkeshögskoleutbildning styrs av en ledningsgrupp. Ledningsgruppen består av en mängd branschföretag, en utbildningsansvarig, nuvarande studenter och representanter för kommun och högskola. Ledningsgruppens uppgift är att se till att utbildningen ger rätt kompetens och håller hög kvalitet. Den sammanträder fyra gånger per år och diskuterar allt ifrån kursinnehåll och kursmål till gästföreläsningar och utbildningens kvalitet. Fler av företagen i ledningsgruppen tar även emot LIA-praktikanter.

Anställ studenter

Letar du efter ny skräddarsydd kompetens inom områden som IT, bygg, elteknik, kommunikation, design eller vård och hälsa?

Alla våra utbildningar skapas och genomförs i ett nära samarbete med arbetsgivare från branschen för att säkerställa studenternas kompetens vid examen. LIA-praktiken står för minst en fjärdedel av utbildningstiden. Under LIA-praktiken arbetar studenterna ute på ett företag. Varje år gör Nackademins 1800 studenter LIA på mer än 1000 olika företag i Stockholms- och Uppsalaregionen!

Våra studenter har alltså erfarenhet från att ha arbetat med sitt specifika yrke redan vid examen. Många blir också anställda under just sin LIA-praktik, men om du är intresserad av att anställa en student från någon av våra utbildningar tveka inte att kontakta oss!

Föreläs på Nackademin

Vi letar alltid efter nya konsulter och gästföreläsare som brinner lika mycket för kompetensutveckling som vi gör.

Upplägget varierar beroende på utbildning, men normalt sett kan du välja hur mycket du vill föreläsa. Ibland letar vi efter huvudlärare som ska ta fram och hålla i hela kurser, ibland letar vi efter personer som kan hålla en heldagsworkshop inom ett väldigt nischat ämne och oftast är vi öppna för spännande gästföreläsningar.

Vill du samarbeta med oss?

Fyll i formuläret nedan med ditt ärende så kontaktar vi dig!

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär