HemSamarbeta med Nackademin
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 11.30-12.30

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Vägar till samarbete

Som arbetsgivare finns det en mängd olika sätt att samarbeta med oss på Nackademin. Letar du efter LIA-praktikanter? Eller behöver du anställa ny personal? Är du intresserad av att föreläsa? Eller kanske vill du vara med och påverka framtidens utbildningar inom din bransch? Fyll i formuläret längst ner så kontaktar vi dig!

Delta i ledningsgrupp

Vill du engagera dig i våra utbildningar och vara med och ge input kring framtidens kompetensbehov?

Varje yrkeshögskoleutbildning styrs av en ledningsgrupp. Ledningsgruppen består av en mängd branschföretag, en utbildningsansvarig, nuvarande studenter och representanter för kommun och högskola. Ledningsgruppens uppgift är att se till att utbildningen ger rätt kompetens och håller hög kvalitet. Den sammanträder fyra gånger per år och diskuterar allt ifrån kursinnehåll och kursmål till gästföreläsningar och utbildningens kvalitet. Fler av företagen i ledningsgruppen tar även emot LIA-praktikanter.

Läs mer: Sh Bygg – Därför sitter vi med i ledninggruppen

Erbjud LIA-praktik

Det finns mängder av fördelar med att ta in en LIA-praktikant. Det är ett ypperligt tillfälle att få lära känna en potentiell medarbetare innan anställning, och faktum är att många studenter anställs på sina LIA-platser redan innan utbildningen är slut! På Nackademin hittar du lovande talanger inom områdena bygg, IT, kommunikation, elteknik & energi, design, pedagogik samt vård och hälsa. Läs mer och se aktuella LIA-perioder.

Alla våra utbildningar skapas och genomförs i ett nära samarbete med arbetsgivare från branschen för att säkerställa studenternas kompetens vid examen. LIA-praktiken står för minst en fjärdedel av utbildningstiden.

Läs mer: Bonava – LIA-praktik är en potentiell källa för anställning.

Anställ studenter

Letar du efter ny skräddarsydd kompetens inom områden som IT, bygg, energi, elteknik, kommunikation, design, pedagogik eller vård och hälsa? Är du intresserad av att anställa en student från någon av våra utbildningar tveka inte att kontakta oss!

Föreläs på Nackademin

Vi letar alltid efter nya konsulter och gästföreläsare som brinner lika mycket för kompetensutveckling som vi gör.

Upplägget varierar beroende på utbildning, men normalt sett kan du välja hur mycket du vill föreläsa. Ibland letar vi efter huvudlärare som ska ta fram och hålla i hela kurser, ibland letar vi efter personer som kan hålla en heldagsworkshop inom ett väldigt nischat ämne och oftast är vi öppna för spännande gästföreläsningar.

Följ gärna Nackademin på LinkedIn där vi bl.a. lägger upp konsultuppdrag.

Vill du samarbeta med oss?

Fyll i formuläret nedan med ditt ärende så kontaktar vi dig!