FRUKOSTSEMINARIUM. Välkommen på frukostseminarium på Nackademin på temat ”Rätt kompetens vinner”. Gäster den 18 februari är Svante Randlert, Business & People Advisor på Academic Work och Michael Yngvesson, VD på Nackademin. Boka din plats redan nu!

Nackademin arrangerar regelbundet frukostseminarium med aktuella gäster och ämnen för företag inom våra branscher. Den 18 februari har vi glädjen att bjuda in till en morgon med spännande insikter från Svante Randlert,  Business & People Advisor på Academic Work och Michael Yngvesson, VD på Nackademin. Här bokar du din plats.

Datum: 18 februari 2016
Tid: 
Frukost serveras från 8.00, seminariet håller på från 8.15-9.15.
Plats: 
Nackademin, Tomtebodavägen 3A i Solna. Vi håller hus precis på gränsen till Vasastan, 10 minuters promenad från St Eriksplan!

Rätt kompetens på rätt arbetsplats vinner! 

Svante Randlert beskuren

Att attrahera, engagera och bygga rätt människor är då inte bara er enskilt största konkurrensfaktor framöver, utan även ett av de viktigaste medlen för att uppnå önskad kvalité. effektivitet och lönsamhet! Vad blir era konsekvenser om ni inte lyckas med att säkerställa era nutida och framtida kompetensbehov?

1,6 miljoner människor beräknas lämna arbetslivet för pensionering fram till och med 2025, däribland var tredje chef. På varje nyutexaminerad IT-utvecklare går fyra jobb och redan saknas 60 000 ingenjörer på den svenska arbetsmarknaden. Idag ser vi större avgångar än inträden på arbetsmarknaden, och morgondagen kommer inte se ljusare ut. Vilka effekter får det för er? Hur påverkar det er förmåga att vara effektiva och lönsamma? Vet ni hur ni skall agera?

Vill ni veta hur ni kan bli bättre på att attrahera, rekrytera och behålla rätt kompetens?

Svante Randlert är  Business & People Advisor på Academic Work, och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Hur kan ni säkerställa att ni i framtiden har rätt kompetens på rätt plats?

Michael yngvesson beskuren

Dagens samhälle utvecklas snabbt och flera branscher står inför stora utmaningar de kommande åren avseende kompetensförsörjning. Vilka kompetensbehov kommer vi att ha om 3 eller 5 år? Hur kan vi säkerställa att vi får den exakta kompetensen som behövs? Hur kan vi arbeta med kontinuerlig kompetensutveckling parallellt med vår dagliga verksamhet?

Nackademins VD Michael Yngvesson berättar om Nackademins arbete de kommande åren där målet är att bli en preferred partner inom kompetensutveckling hos våra partnerföretag.

Självklart kommer Nackademin att fokusera på den utbildningsform vi brinner för – YH-utbildningar. Men utöver det kommer vi att arbeta med kontinuerlig produktutveckling av nya utbildningar i nära samarbete med näringslivet. Ett arbete där behov, kvalitet och metoder kommer att vara centralt men där det absolut viktigaste är den input kring kommande kompetensbehov som företagen kan bidra med.

Tillsammans med en mängd tips kring produktutvecklingsprocesser och relationsinriktad försäljning visar vi att det är kundernas behov som styr Nackademins resa in i framtiden.


Varför bör du komma på denna aktivitet?

  • Samsyn på nutida och framtida utmaningar inom er kompetensförsörjning.
  • Verktyg som kan användas omgående.
  • Inspiration och nytänk

 

Datum: 18 februari 2016
Tid: Frukost serveras från 8.00, seminariet håller på från 8.15-9.15.
Plats: Nackademin, Tomtebodavägen 3A i Solna. Vi håller hus precis på gränsen till Vasastan, 10 minuters promenad från St Eriksplan!

Här bokar du din plats.

Först till kvarn, så boka din plats redan idag! Varmt välkommen!