HemProjektledare Produktutveckling inom Yrkeshögskolan
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 11.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

 • Ansök senast Intervjuer sker löpande 
 • Ort Solna

Sök denna tjänst

Projektledare Produktutveckling inom Yrkeshögskolan

Vill du arbeta med Sveriges mest spännande och relevanta utbildningsform?
Varje år studerar ca 2000 studenter på någon av Nackademins utbildningar, som genomförs i nära samarbete med arbetsgivare från näringslivet.

Nackademin söker nu Projektledare Produktutveckling inom Yrkeshögskolan med stort engagemang för arbetsmarknad och kompetensförsörjning. Vi tror att du i dag driver någon form av projekt inom arbetsmarknadsfrågor och kompetensförsörjning. Du har förmåga att driva ett projekt från start till mål och få med dig andra i processen. Du har en god analytisk förmåga och du är mål- och resultatinriktad.

Som Projektledare Produktutveckling är du ansvarig för att driva och koordinera vårt ansökningsarbete för att bedriva statligt finansierade yrkeshögskoleutbildningar. Du säkerställer att samtliga YH-utbildningar möter arbetsmarknadens nuvarande och kommande behov samt myndighetens inriktning och fokusområden. Du är van vid att arbeta i projekt tillsammans med en mängd olika funktioner och roller både internt hos Nackademin samt externt i Nackademins nätverk av arbetsgivare och partners. Du har en god förmåga att samarbeta och nätverka. Du levererar enligt givna mål, delmål och deadlines.

Exempel på processer som ligger inom tjänstens ansvarområde:
 • Omvärldsbevaka inom områden som arbetsmarknad, kompetensutveckling och utbildning
 • Analysera, samla och sammanställa idéer och behov kring möjliga utbildningar/yrkesroller
 • Ansvarig för att driva, koordinera och leverera utifrån uppsatta mål i projektet
 • Koordinering och samordning med både interna och externa intressenter i processen med att ta fram YH-utbildningar
 • Nätverka och samarbeta med anställande näringsliv
 • Bevaka samt återrapportera uppdateringar från Myndigheten för yrkeshögskolan

Varaktighet och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Kvalifikationer

 • Relevant högskole- eller yrkeshögskoleutbildning
 • Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift
 • God analytisk förmåga
 • Har arbetslivserfarenhet av projektledning och kan självständigt driva pararella uppdrag och projekt
 • Har erfarenhet och förståelse för arbete med arbetsmarknadsfrågor och kompetensförsörjning
 • Har en stark förmåga att leda och motivera människor

Personliga egenskaper

Som person är du van att arbeta i en ansvarstagande roll och har ett stort fokus på att arbeta mål- och resultatinriktat. Du förstår vikten av att vara relationsskapande och tydlig i dialogen med andra gällande kravställning och uppföljning.

Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs med att skapa struktur och har en förmåga att tänka nytt samtidigt som du kan förvalta och hantera rutinmässiga arbetsuppgifter. Du har ett intresse och engagemang för samhällsfrågor och kompetensförsörjning.

Ansökan

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till Lars Svärdling, Marknadschef, via mail lars.svardling@nackademin.se senast den 30 november.

Skriv ”Projektledare” i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras av Lars Svärdling, via mail. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik, design, pedagogik och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 2000 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär