Lediga jobb

Sökes: en utbildningsledare inom IT och en utbildningsledare inom bygg

Nackademin befinner sig i en expansiv fas och söker nu två nya utbildningsledare till vårt Education-team – en till våra bygg-utbildningar och en till våra IT-utbildningar. Jobbet innebär att du är vårt ansikte utåt så det är viktigt för oss att du har lätt för att bygga och bibehålla relationer, är kundorienterad med stort fokus på kvalitet.

Nackademin söker utbildare inom bygg och anläggning

Nackademin söker utbildare inom bygg och anläggningsämnen. Vi söker dig som har stort engagemang för människor och utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Låter det som du? Härligt!

Nackademin söker nu en huvudutbildare inom entreprenadjuridik och upphandling till utbildningar inom byggsektorn

Nackademin söker nu en huvudutbildare inom entreprenadjuridik och upphandling till våra utbildningar inom byggsektorn. Passar dig som har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. 

Vi söker: Huvudlärare till vår utbildning Medicinsk sekreterare

Nackademin Uppsala söker nu en huvudutbildare till vår utbildning Medicinsk sekreterare. Vi tror att den här tjänsten passar dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har arbetat en tid i yrket. Du har ett stort intresse för människor och vill vara med och utveckla den framtida yrkesrollen.