Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Nyheter

Sortera efter kategori

Sortera efter utbildning

 

Kalendarium
08mar

Branschdag IT, kommunikation & design

8 mars mellan 14.00-16.00 är det dags för vår branschdag inom IT, kommunikation och design! Ett fantastiskt tillfälle för arbetsgivare och studenter att knyta värdefulla kontakter inför framtiden! Vill du som arbetsgivare delta? Här anmäler du dig.
14mar

Frukostseminarium: Nyfiken på VR?

Är du yrkesverksam inom IT och nyfiken på vilka möjligheter VR kan leda till i framtiden? Då är detta frukostseminariet för dig! Läs mer och anmäl dig här.
15mar

Dev Tribe Gathering – Testautomatisering

EVENT. Arbetar du som utvecklare och är nyfiken på hur man kan göra testautomatisering till en verklighet? Den 15 mars 17.00-20.00 har vi en Dev Tribe Gathering på Nackademin där vi diskuterar agila arbetssätt och testautomatisering. Mer information och anmälan hittar du här.

 
Fler Events »
Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in

”Kvittot är nöjda studerande som får ett bra jobb efter sin utbildning”

Säg hej till Andrea - som till hösten kommer att vara utbildningsledare för SharePoint- och EPiServer-utvecklare och Programutveckling .NET. Läs mer »

”Det är jobben som söker dig.”

Jesper Johansson pluggade Programutveckling.NET på Nackademin. Idag driver han eget företag och jobbar på konsultfirman Osolo. Läs mer »

”Gå en preparandkurs och testa på hur roligt det är att programmera!”

Richard Ström pluggar sitt sista år på Programutveckling .NET på Nackademin och gör just nu sin LIA inom webbutveckling på NetRelations. Läs mer »