Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Nyheter

Sortera efter kategori

Sortera efter utbildning

 

Kalendarium
22aug

Upprop startar för samtliga utbildningar

Mellan 22-24 augusti sker uppropen för nya studenter. Här hittar du uppropsschemat!
24aug

Utbildningsstart för nya Yh-utbildningar

Den generella riktlinjen är att nya utbildningar startar den 24 aug. I schemat kan du se vad som gäller för just din klass.
28aug

Sista ansökningsdag Tandsköterska

Sista ansökningsdag till utbildningen Tandsköterska på distans.
Fler Events »
Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in

Nackademin <3 Musikhjälpen

EVENT. Välkommen till en förmiddag i Musikhjälpens tecken! Den 15 december kl. 8.30-13.00 kommer vi att hålla i ett kombinerat Musikhjälpen/Lucia/vernissage-mingel på Nackademin i Solna för alla studenter, studenters nära och kära, ledningsgrupper och andra samarbetskontakter. Kom förbi och säg hej och köp julkort! Läs mer »

”Vår affärsmodell handlar om att skapa värde där det behövs som mest men att samtidigt tjäna pengar”

FRUKOSTSEMINARIUM. Den 8 oktober har vi bjudit in Linnea och Joakim Söderling från The Smiling Group, som kommer att prata om nytänk och socialt entreprenörsskap. Vi passade på att ställa några frågor till Linnea inför seminariet! Läs mer »

Vad kan du åstadkomma på 100 timmar?

Tävla mot studenter från landets främsta högskolor och universitet om WSPs Framtidsstipendium 2015 och vinn en resa inklusive mat och boende till WSP i London. Läs mer »

PACK & DESIGN – ett examensevent av FP13

EVENT. Det sista man gör som student på Nackademin är ett examensarbete. När det var dags för FP13-klassen, som pluggat till Förpackningsutvecklare/-designer, att redovisa sina exjobb förvandlade de examinationen till ett event: PACK & DESIGN.  Läs mer »

Frukostseminarium, tema: sociala medier

FRUKOSTSEMINARIUM. Den 11 juni arrangerar Nackademin terminens sista frukostseminarium för våra samarbetsföretag. Den här gången är temat: sociala medier. Här kommer några snabba frågor med frukostens första talare, Niklas Stavegård, kommunikatör på Fastighetsägarna! Läs mer »

Frukostseminarium: Så attraherar du rätt arbetskraft

EVENT. Den 19 februari klockan 8.00-9.30 är det dags för Nackademins andra frukostseminarium - den här gången på temat "Employer branding och mångfald - så attraherar du rätt arbetskraft". Läs mer »

Frukostseminarium: ”Framtidens kompetensutveckling”

EVENT. Den 27 november är det dags för det första i en nystartad serie av frukostseminarium, som tar avstamp i aktuella frågor i näringslivet. Vi presenterar stolt dagens talare: Fredrik von Essen, Näringspolitisk expert på IT&Telekomföretagen och Elisabeth Martin, VD på Stockholms Byggmästareförening. Läs mer »

Zsófia pluggar förpackningsdesign och projektleder CMYK 2014

Zsófia Réger pluggar till Förpackningsutvecklare/ - designer och är projektledare för årets upplaga av CMYK. Imorgon går eventet av stapeln och åtta grupper kommer att presentera sina projekt med tekniken Pecha Kucha. Läs mer »

Arbetsmarknadsdagen på 1 minut och 38 sekunder

Kontakten med näringslivet är en viktig del av din tid på Nackademin. Vi har ett kontaktnät på över 1000 företag - och du kommer bland annat i kontakt med dem under de årliga arbetsmarknadsdagarna. Läs mer »