Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Nyheter

Sortera efter kategori

Sortera efter utbildning

 

Kalendarium
05feb

Antagningen öppnar för nya utbildningar

28mar

Träffa oss på Yh-mässan på Norra latin!

Är du sugen på att plugga? Kom förbi Yh-mässan på Norra Latin där du kan ställa alla dina frågor och funderingar till oss!
10apr

Nackademin på Nordbygg-mässan

Träffa oss på Nordbygg-mässan den 10 april!
Fler Events »
Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in

Vad kan du åstadkomma på 100 timmar?

Tävla mot studenter från landets främsta högskolor och universitet om WSPs Framtidsstipendium 2015 och vinn en resa inklusive mat och boende till WSP i London. Läs mer »

PACK & DESIGN – ett examensevent av FP13

EVENT. Det sista man gör som student på Nackademin är ett examensarbete. När det var dags för FP13-klassen, som pluggat till Förpackningsutvecklare/-designer, att redovisa sina exjobb förvandlade de examinationen till ett event: PACK & DESIGN.  Läs mer »

Frukostseminarium, tema: sociala medier

FRUKOSTSEMINARIUM. Den 11 juni arrangerar Nackademin terminens sista frukostseminarium för våra samarbetsföretag. Den här gången är temat: sociala medier. Här kommer några snabba frågor med frukostens första talare, Niklas Stavegård, kommunikatör på Fastighetsägarna! Läs mer »

Frukostseminarium: Så attraherar du rätt arbetskraft

EVENT. Den 19 februari klockan 8.00-9.30 är det dags för Nackademins andra frukostseminarium - den här gången på temat "Employer branding och mångfald - så attraherar du rätt arbetskraft". Läs mer »

Frukostseminarium: ”Framtidens kompetensutveckling”

EVENT. Den 27 november är det dags för det första i en nystartad serie av frukostseminarium, som tar avstamp i aktuella frågor i näringslivet. Vi presenterar stolt dagens talare: Fredrik von Essen, Näringspolitisk expert på IT&Telekomföretagen och Elisabeth Martin, VD på Stockholms Byggmästareförening. Läs mer »

Zsófia pluggar förpackningsdesign och projektleder CMYK 2014

Zsófia Réger pluggar till Förpackningsutvecklare/ - designer och är projektledare för årets upplaga av CMYK. Imorgon går eventet av stapeln och åtta grupper kommer att presentera sina projekt med tekniken Pecha Kucha. Läs mer »

Arbetsmarknadsdagen på 1 minut och 38 sekunder

Kontakten med näringslivet är en viktig del av din tid på Nackademin. Vi har ett kontaktnät på över 1000 företag - och du kommer bland annat i kontakt med dem under de årliga arbetsmarknadsdagarna. Läs mer »