Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Nyheter

Sortera efter kategori

Sortera efter utbildning

 

Kalendarium
22aug

Upprop startar för samtliga utbildningar

Mellan 22-24 augusti sker uppropen för nya studenter. Här hittar du uppropsschemat!
24aug

Utbildningsstart för nya Yh-utbildningar

Den generella riktlinjen är att nya utbildningar startar den 24 aug. I schemat kan du se vad som gäller för just din klass.
28aug

Sista ansökningsdag Tandsköterska

Sista ansökningsdag till utbildningen Tandsköterska på distans.
Fler Events »
Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in

Kolla dina surfvanor med Surfkollen

Surfkollen är tjänsten som mäter och analyserar dina surfvanor på nätet den senaste veckan för att se hur mycket du surfar, på vilka sajter du gör det helst och när i veckan du gör det som mest. Resultatet genereras utifrån din webbläsarhistorik och presenteras i form av en Surfselfie över din internetvecka. Läs mer »

Nu går studentprojektet Jag höjer volymen live

Våra studenter som utbildar sig till Marknadskommunikatörer inom Sociala Medier har tagit fram en kampanj med syftet att öka medvetenheten kring normaliseringen av sexualbrott. Kampanjen går live idag och vi passade på att ställa några frågor till två av studenterna, Andrea Gasiun och Linda Sundberg. Läs mer »

HanaPee prövar jobbet som programmerare

Vad gör en programmerare? Sitter man verkligen ensam i mörkret och knackar kod tills ögonen blir fyrkantiga? Det är saker som kan vara bra att veta när det är dags att bestämma sig för vart man ska ta vägen i livet. Vi skickade ut HanaPee för att undersöka saken. Läs mer »

Nytt avsnitt av Nackademipodden – Del 3

NACKADEMIPODDEN. Det tredje avsnittet av Nackademipodden handlar om Content Marketing. I avsnittets första intervju får vi höra Karin Molin Klingemann med hemlig gäst diskutera hur de på contentbyrån Åkesson & Curry jobbar och hur de ser på framtiden inom Content Marketing.  Läs mer »

Tänk om ett script kunde göra dig redo för flow?

Att vara i flow är lite av det perfekta jobb-modet för en kodare - så länge du inte blir störd. Därför har vi tagit fram 6 st unika script som hjälper dig att hamna i, underlätta eller återgå till ditt ultimata flow. Eller som vi kallar det; code.mode. Läs mer »

33 200 – så mycket pengar samlade Nackademin in till Musikhjälpen

Över 33 000 kronor samlades in via vår digitala bössa Nackademin <3 Musikhjälpen under förra veckan. Vi är rasande stolta och glada över våra förpackningsstudenter som tog initiativ till detta och vill rikta ett rungande tack till alla som på något vis bidragit till kampen för att ingen ska behöva fly undan klimatet. Tack! Läs mer »

Nackademister vinner Åke Sahlin-stipendiumet 2015

FÖRPACKNING. Nackademisterna tillika förpackningsutvecklarna Zsófia Réger och Elias Koinberg prisades i november med årets Åke Sahlins Stipendium för "Ett nytt och för kunden väl fungerande e-handelsemballage".  Läs mer »

Ballbuster – nytt spel utvecklat av Nackademister

PROJEKT. Vilhelm Falkenmark och Fredrik Löfgren läser andra året på Nackademins utbildning Frontend-utvecklare. Under kursen Javascript 2 fick de i uppgift att skapa ett spel inom valfri kategori. Resultatet: Ballbuster! Läs mer »

Videoblogg med Sofia och Malin – häng med en dag på skolan!

NY PÅ NACKADEMIN. Sofia Granath och Malin Rosendahl har skrivit en gästblogg för Nackademin. I det sista blogginlägget får man följa med dem på en dag i skolan! Varför är en YH-utbildning att rekommendera? Efter filmen har du svaret! Läs mer »

Frukostseminarium om socialt entrenprenörskap med The Smiling Group

FRUKOSTSEMINARIUM OM SOCIALT ENTREPRENÖRSKAP. Hur skapar man ett framgångsrikt företag och räddar världen på samma gång? Den 8 oktober har vi glädjen att välkomna Linnea Söderling och Joakim Söderling från The Smiling Group, utsedda till Sveriges nästa tillväxtföretag under Venture Cups Sverigefinal, till Nackademin. Läs mer »