HemNu kan fler studenter studera IT och marknadsföring online via Nackademin
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Nu kan fler studenter studera IT och marknadsföring online via Nackademin

Bild på student

2022 kom det glädjande beskedet att Nackademin stärker sin position på den svenska utbildningsmarknaden genom ett spännande partnerskap med Noroff School of Technology and Digital Media, Norges största online-utbildare. Detta samarbete öppnar nu upp möjligheten för svenska studenter att gå online-utbildningar inom kommunikation, design och IT via Nackademin hos Noroff. Utbildningarna är inte bara CSN-berättigade, de har även ackrediterats av NOKUT, den norska myndigheten för yrkeshögskolan.

I en tid där kompetens- och kunskapsbrist präglar flera yrkesområden, är denna möjlighet helt i linje med tiden vi befinner oss i. Utbildningarna som Nackademin valt att ta in i sitt sortiment har flera starter per år och är 1-2 år långa. De är även helt på distans, vilket gör det möjligt för studenterna att plugga när och var de vill. Perfekt för den som vill genomgå en gedigen och flexibel utbildning fast på kortare tid.

Noroff-student via Nackademin

Som student hos Noroff via Nackademin får du inte bara en kvalitativ online-utbildning, utan du får också privilegiet att ta del av ett exklusivt branschnätverk. Studenterna får dessutom möjligheten att delta på Nackademins branschdagar, som anordnas två gånger per år. Där ges studenterna en unik möjlighet att knyta värdefulla kontakter med företag inom branschen. Detta öppnar bland annat dörrarna för praktikplatser och framtida anställningsmöjligheter.

Som färdig student blir du självklart en värdefull medlem av Nackademins alumnnätverk. Nätverket består av tidigare studenter som nu är framgångsrika inom sina respektive branscher. Att vara en del av alumnnätverket ger dig möjligheten att fortsätta dra nytta av Nackademins resurser och skapa värdefulla kontakter även efter avslutade studier.

6 noggrant utvalda utbildningar med arbetsmarknadens efterfrågan i åtanke.

Hur är det att plugga online?

Möt studenten Oskar som pluggar frontend-utveckling hos Noroff från Danmark där han bor med sin flickvän. I intervjun med frontend-studenten berättar han om utbildningens upplägg och de uppgifter de blir tilldelade. 

Läs hela intervjun med Oskar här!

Oskar Heming Jenssen

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär