HemNackademins LIA-handledarutbildning
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Nackademins LIA-handledarutbildning

Praktikperioden är många företags viktigaste rekryteringskanal och anledningen till att många studenter väljer att läsa en Yh-utbildning. Vi på Nackademin är därför stolta över att presentera branschens första e-learningutbildning för dig som funderar på att ta emot en LIA-studerande eller för dig som redan är LIA-handledare.

Du hittar utbildningen här.

Om Nackademins LIA-handledarutbildning

Utbildningen är uppdelad i sex kapitel. Du kan gå igenom kursen från början till slut eller välja i vilken ordning du vill göra de olika delarna. Du kan också enkelt kan hoppa direkt till olika delar för att repetera eller hämta tips och information.

Du hittar även olika mallar och dokument som du konkret kan använda dig av för att underlätta ditt arbete som LIA-handledare. De är framtagna så att du kan skriva ut dem och använda som underlag i olika situationer och samtal med den LIA-studerande.

Klicka här för att starta Nackademins LIA-handledarutbildning!

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi jobbar med pedagogik och digitalisering? Kontakta Annika Wallén, biträdande utbildningschef på ulrika.hargo@nackademin.se.

 

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär