HemNackademin startar ny intensivutbildning inom React.JS
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre kl 10-12

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Hitta till Nackademin 
Tomtebodavägen 3A, 171 65 Solna

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Kontakt

Hitta till Nackademin i Solna och Uppsala

Overlay link

Nackademin startar ny intensivutbildning inom React.JS

Till hösten 2019 startar Nackademin en ny intensivutbildning inom React.JS, som är framtagen utifrån IT-branschens behov. Den tio veckor långa utbildningen vänder sig till redan yrkesverksamma utvecklare och leder till en examen som certifierad React.JS-utvecklare. Utbildningen lämpar sig också för IT-företag, som vill satsa på att vidareutbilda sina medarbetare i stället för att hyra in konsulter med denna spetskompetens.

Under intensivutbildningen lär sig deltagarna att utföra projekt med React.JS på en professionell nivå. Exempel på projekt som ingår i utbildningen är: att bygga applikationer för aktiehandel, kundhanteringssystem (CRM) och projekthanteringssystem.

Utbildningen riktar sig till utvecklare med kunskap inom programmering, och till företag som vill vidareutbilda medarbetare – i stället för att anställa konsulter med kunskap inom React.JS. Fördelarna med intensivutbildningen är därför många, enligt Jens Grönlund, affärsutvecklingschef på Nackademin:

– Flera av de uppdrag som företag idag anlitar konsulter för skulle i stället kunna utföras internt. Den spetskompetens som kursdeltagaren får under intensivutbildningen React.JS kan sedan appliceras på skarpa case hos ett företag. Dessutom är arvodet för en konsult med specialistkompetens inom React.JS betydligt högre än kostnaden för att vidareutbilda företagets egna medarbetare via Nackademin.

Eftersom det inom IT-branschen finns en stor efterfrågan på personer med kunskaper inom React.JS, kommer den som läser intensivutbildningen att kunna spetsa till sitt CV och öka sin attraktivitet på arbetsmarknaden. Det är också utifrån detta kompetensbehov som intensivutbildningen är framtagen, menar Jens Grönlund:

– Nackademin har under flertalet år, i nära samverkan med näringslivet, bedrivit kvalificerade utbildningar inom programmering. I dialog med IT-branschen ser vi ett fortsatt stort kompetensbehov av utvecklare, och i synnerhet efter utvecklare med spetskompetens inom React.JS, säger Jens Grönlund.

För mer information, vänligen kontakta:

Jens Grönlund,
Affärsutvecklingschef på Nackademin
0736823464
jens.gronlund@nackademin.se

Om Nackademin

Nackademin är ett utbildningsföretag som bedriver yrkeshögskole- och företagsutbildningar. Idag erbjuds 28 YH-utbildningar inom områden som IT, bygg, kommunikation, design, elteknik samt vård och hälsa i samarbete med företag från branschen. 96 % av Nackademins studenter får jobb inom rätt yrke efter examen.