HemNackademin söker utbildningsproducenter
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Övrigt

Samarbeten, kompetensutveckling och övriga frågor.

Overlay link

  • Ansök senast Löpande
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Nackademin söker utbildningsproducenter

Nu söker Nackademin utbildningsproducenter till vår produktutveckling som ska producera utbildningar inom framförallt områdena samhällsbyggnad och IT.

Nackademin är ett utbildningsföretag som bedriver yrkeshögskole- och företagsutbildningar. Idag erbjuds ett 30-tal Yh-utbildningar inom områdena bygg, teknik, IT, kommunikation och design i nära samarbete med företag från olika branscher. Totalt har Nackademin ca 1600 elever och ca 40 anställda fördelade på verksamhetsområdena.

Som utbildningsproducent kommer du att medverka i arbetet med att ta fram nya yrkeshögskoleutbildningar. Utbildningar inom yrkeshögskolan är anpassade efter arbetsmarknadens behov och du kommer att vara en del av ett team som tar fram pricksäkra utbildningar som leder till jobb. Arbetet är varierande och innefattar både mycket kontakt med arbetsgivare men har även stort fokus på att sammanställa och dokumentera i text. Arbetet passar dig som är intresserad av att utföra undersökningar – samla in data och sammanställa resultatet i text. Kanske studerar du på universitetsnivå och har möjlighet att arbeta extra under vintern och våren?

Du kommer att arbetsledas av Nackademins projektledare för produktutveckling och ingå i ett team som arbetar med att träffa arbetsgivare och ta fram anpassade utbildningar. I arbetet ingår även att medverka i att utforma ansökningar till Myndigheten för yrkeshögskolan då vi ska ansöka om statsbidrag för att kunna starta utbildningarna.

Vi söker dig som

  • Kan sätta dig in i nya, ibland komplicerade, områden på kort tid genom att göra research och/eller fråga kunniga personer
  • Har en mycket god språklig förmåga (svenska) och kan skriva utredande texter
  • Kan tolka statistik och göra enklare statistiska uträkningar på egen hand (kunskaper i Excel är meriterande)
  • Har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du kommer att behöva samarbeta med olika funktioner både internt på Nackademin och externt.
  • Kan hantera flera uppgifter parallellt (du kommer att vara involverad i flera olika produktioner)
  • Har en god administrativ förmåga och är noggrann
  • Kan delta aktivt i möten och tycker det är spännande att inhämta information genom att träffa människor och ställa frågor
  • Är analytisk och har en förståelse för samband och påverkan.

Det är ett stort plus om du behärskar alla punkter ovan! Men om du känner att du är mindre bra inom något av dessa områden kan du ändå söka tjänsten då vi kommer att sätta ihop ett team där alla kompetenser representeras.

Detaljer

Detta är ett extrajobb som passar dig som studerar. Uppdragets omfattning är på ca 50% från december 2018 t.o.m. juni 2019.

Ansökan

Ansök genom att skicka CV, personligt brev och arbetsprov till elinor.noren@nackademin.se. Arbetsprovet kan vara en uppsats, rapport eller annan text som du skrivit.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten planeras tillsättas under oktober eller november med start i början av december. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik och energi, design samt vård och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.