HemNackademin söker lärare som vill utbilda våra lärarassistenter
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre kl 9-16

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Hitta till Nackademin 
Tomtebodavägen 3A, 171 65 Solna

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Kontakt

Hitta till Nackademin i Solna och Uppsala

Overlay link

  • Ansök senast 1 mars 2020
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Vill du vara med och utbilda våra framtida lärarassistenter?

Nu söker Nackademin en lärare som vill utbilda våra lärarassistenter. Du kommer att vara huvudutbildare för vår nya utbildning som är en eftergymnasial yrkeshögskoleutbildning på ett och ett halvt år. Du är i grunden lärare och du har jobbat några år i skolan. Du är engagerad och vill förse skolan med relevant kompetens genom att dela med dig av all din kunskap.

Nackademin är ett utbildningsföretag med 27 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, hälsa, teknik, design och kommunikation. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för drygt 20 år sedan och utbildar idag ca 1 500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare. Våra utbildningar sker i nära samarbete med arbetslivet både när det gäller yrkeshögskoleutbildning, företagsutbildning eller skräddarsydda utbildningslösningar.

I arbetet som huvudutbildare för våra lärarassistenter ingår:

  • Undervisning utifrån yrkeshögskolans kursplaner samt uppföljning kring studenternas studiesituation
  • Du planerar undervisning, examination och bedömning av kursen, samt säkerställer att de studerande ges goda möjligheter att nå målen
  • Du bedriver en varierad och involverande undervisning och du anpassar dina metoder efter gruppens och individens behov

En grupp studenter kommer att följa undervisningen via en satellituppkoppling så du behöver känna dig bekväm med att bli filmad. Din undervisning har en tydlig koppling till yrkesrollen där du omsätter din yrkeskunskap till praktiska, pedagogiska och anpassade utbildningsmoment där teori och praktik samverkar.

Undervisningen kommer att vara förlagd i Nackademins lokaler i Solna.

Personliga egenskaper

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du har förmåga att skapa och behålla goda relationer till dina studenter. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du är har ett intresse för webbaserat lärande och känner dig bekväm med teknik. Och framförallt brinner du för att förse skolan med kompetenta medarbetare!

Kvalifikationer

  • Lärarexamen
  • Minst 2-3 års yrkeslivserfarenhet som undervisande lärare

Anställningsvillkor

Tjänsten är på 100 %. Vi erbjuder en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Utbildningen för de studerande startar höstterminen 2020.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev i PDF-format till Annika Wallén, Biträdande Utbildningschef på Nackademin.

annika.wallen@nackademin.se

Eventuella frågor besvaras av Annika Wallén via mail. För att du ska vara med i urvalsprocessen behöver få in din ansökan senast 1 mars 2020.

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!