HemNackademin söker en huvudutbildare inom sociala medier (distansutbildning)
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Övrigt

Samarbeten, kompetensutveckling och övriga frågor.

Overlay link

  • Ansök senast Intervjuer sker löpande 
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Huvudutbildare inom sociala medier (distans)

Nackademin söker dig som har gedigen erfarenhet inom sociala medier och har en kittlande nerv att vilja sprida din kompetens vidare. Du agerar huvudutbildare till vår 1,5-åriga distansutbildning Digital kommunkatör i sociala medier.

Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Har du ett stort engagemang för människor och utbildning vill vi gärna träffa dig och höra dig berätta mer!

Om tjänsten

I arbetet som huvudutbildare ingår undervisning utifrån yrkeshögskolans kursplaner samt uppföljning kring studenternas studiesituation. Du planerar undervisning, examination och bedömning av kursen utifrån kursplan, samt säkerställer att de studerande ges goda möjligheter att nå kursmålen. Du har förmågan att bedriva en varierad undervisning och anpassar dina metoder efter gruppens och individens behov. Din undervisning har en tydlig koppling till yrkesrollen där du omsätter din yrkeskunskap till praktiska, pedagogiska, anpassade utbildningsmoment där teori och praktik samverkar. Du har förmågan att involvera studenterna i undervisningen.

Personliga egenskaper

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du har en positiv syn och inställning till att människor vill lära och utvecklas. Du har god förmåga att skapa och behålla goda relationer till dina studenter. Du är tydlig, strukturerad och välorganiserad.

Kvalifikationer

  • Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom sociala medier
  • Minst 2-3 års yrkeslivserfarenhet inom sociala medier
  • Gärna erfarenhet av att planera och genomföra utbildningsinsatser

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst och tillämpar 6 månaders provanställning med 100% sysselsättningsgrad med
tillträde omgående. Vi kan också tänka oss att anställa på konsultbasis.

Ansökan

Skicka din ansökan till Viktoria Bylund, utbildningsledare för utbildningen Kommunikatör sociala medier (distans) viktoria.bylund@nackademin.se.  Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten planeras att tillsättas i juni med start 1 augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik och energi, design samt vård och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.