HemNackademin söker Ansvarig för pedagogiskt stöd
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre kl 9-16

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Hitta till Nackademin 
Tomtebodavägen 3A, 171 65 Solna

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Kontakt

Hitta till Nackademin i Solna och Uppsala

Overlay link

  • Ansök senast Intervjuer sker löpande
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Nackademin söker Ansvarig för pedagogiskt stöd

I rollen som Ansvarig för pedagogiskt stöd ansvarar du för att de studerande som är i behov av pedagogiskt stöd får de stöd de behöver för att tillgodogöra sig utbildningen. Du ansvarar för att stödet utformas individuellt och att den studerande får rätt förutsättningar att klara kursmålen

Om tjänsten

Arbetet består till stor del av att informera, identifiera, utreda och kartlägga behov hos våra studerande och utifrån behoven organisera, i viss mån utföra, stötta, följa upp och kvalitetssäkra olika stödinsatserna.

Rollen kräver att du har god förmåga att kommunicera med studerande, utbildare och utbildningsledarna och utifrån detta är bra på att strukturera olika stödinsatser och följa upp att dessa verkligen ger önskat effekt.

Nackademin har en väl genomarbetat process för arbetet med Pedagogiskt stöd, men vi ser gärna att du vill bidra med att utveckla detta arbete ytterligare.

Om dig

Vi tror att du kan ha utbildning inom beteendevetenskap, pedagogik eller specialpedagogik och att du gärna har erfarenhet av att arbeta med människor med någon funktionsnedsättning. En förutsättning för jobbet är att du har mycket god förmåga i det svenska språket och gillar att arbeta tillsammans med andra.

Kvalifikationer

  • Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom t.ex. beteendevetenskap, pedagogik, specialpedagogik.
  • Gärna erfarenhet från att ha arbetat med människor med funktionsnedsättning.
  • Extra meriterande om du har arbetat med insatser för pedagogiskt stöd.
  • Tydlig kommunikativ förmåga och en lösningsorienterad anda.
  • Du har mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning och drivs av att se människor utvecklas. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta för att alla studerande ska få samma förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen. Du är relationsskapande och kvalitetsmedveten och trivs med att få andra att växa.

Varaktighet och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten planeras att tillsättas omgående och vi tar emot ansökningar och genomför intervjuer löpande tills tjänsten är tillsatt.

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Eventuella frågor besvaras av Annika Wallén via mail till annika.wallen@nackademin.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till Annika Wallén, biträdande utbildningschef, på annika.wallen@nackademin.se. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande!