HemDriven utbildningsledare sökes till Nackademin
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

  • Ansök snarast
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Driven utbildningsledare

Nackademin befinner sig i en expansiv fas och söker nu utbildningsledare med driv och innovativt tänk. Jobbet innebär att du är vårt ansikte utåt så det är viktigt för oss att du har lätt för att bygga och bibehålla relationer och är kundorienterad med stort fokus på kvalitet.

Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 35 yrkeshögskoleutbildningar där vi är störst inom samhällsbyggnad, teknik och IT. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Våra utbildningar sker i nära samarbete med företagen både när det gäller yrkeshögskoleutbildning, företagsutbildning eller skräddarsydda utbildningslösningar.

Om rollen

Som utbildningsledare är du ansvarig för att rekrytera de konsulter från branschen som studenterna möter i sin undervisning. Utöver det bygger du en god samverkan med näringslivet som genomsyras i hela utbildningen.
Vi tror därför att du engageras av att upprätta och bibehålla bra nätverk i syfte att ge våra studenter den bästa studieupplevelsen och möjlighet till jobb direkt efter sin utbildning. Rollen är en blandning av service, nätverkande, coachning och projektledning. Löpande behöver du ha koll på de lagar och förordningar som reglerar yrkeshögskolan.

Personliga egenskaper

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll, där du kombinerar samarbete med självständigt arbete. Du utvecklas av att arbeta mål- och resultatinriktat, att skapa relationer och ha ett affärsmässigt tänk är något som faller dig naturligt. Du besitter digital kompetens och är inte rädd att tänka utanför boxen.

Kvalifikationer

• Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning
• Tydlig ledarskapsförmåga och en entreprenöriell anda
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift
• Erfarenhet från samarbeten alternativt nätverkande med företag och organisationer är meriterande

Varaktighet och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten planeras att tillsättas snarast och vi tar emot ansökningar löpande.

Ansökan

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till Viktoria Bylund och Therese Andersson:
viktoria.bylund@nackademin.se
therese.andersson@nackademin.se

Skriv ”Utbildningsledare” i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras av Viktoria/Therese, via mail. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 35 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som samhällsbyggnad, IT, kommunikation, elteknik & energi, design, pedagogik och vård. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag +2500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär