HemLediga jobbNackademin söker utbildningsproducenter – det perfekta extrajobbet!
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-to kl 10-12

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00 (vardagar kl. 9-13)
expeditionen@nackademin.se

Besökstider:
Måndag & torsdag: 10:00-13:00

Expeditionen ligger på plan 4.

Hitta till Nackademin 
Tomtebodavägen 3A, 171 65 Solna

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Kontakt

Hitta till Nackademin i Solna och Uppsala

Overlay link

 • Ansök senast Så snart som möjligt
 • Ort Solna

Sök denna tjänst

Nackademin söker utbildningsproducenter – det perfekta extrajobbet!

Studerar du på universitetsnivå eller har vana av att skriva utredande texter och vill jobba extra i vår? Nu söker Nackademin utbildningsproducenter till vår produktutveckling som ska producera utbildningar inom framförallt områdena Samhällsbyggnad och IT.

Nackademin är ett utbildningsföretag som bedriver yrkeshögskole- och företagsutbildningar. Idag erbjuds ett 30-tal Yh-utbildningar inom områdena bygg, teknik, IT, kommunikation och design i nära samarbete med företag från olika branscher. Totalt har Nackademin ca 1600 elever och ca 40 anställda fördelade på verksamhetsområdena.

Tjänsten

Som utbildningsproducent kommer du att medverka i arbetet med att ta fram nya yrkeshögskoleutbildningar under ledning av vår samordnare för produktutveckling för att utforma ansökningar för nya yrkeshögskoleutbildningar som skickas till Myndigheten för yrkeshögskolan.

Utbildningar inom yrkeshögskolan är anpassade efter arbetsmarknadens behov och du kommer att vara en del av ett team som tar fram pricksäkra utbildningar som leder till jobb. Arbetet är varierande och innefattar både mycket kontakt med arbetsgivare men har även stort fokus på att ta fram underlag till omvärldsanalyser och sammanställa i text. Analyserna innehåller vanligtvis behandlingar av både makro- och mikrodata med fokus på att redogöra för vad (branschen, yrkesrollen, företagen) och hur (struktur, utveckling, behov och trender) samt varför det råder en efterfrågan på en viss yrkesroll på både nationell och regional nivå. Som producent av en utbildningsansökan måste du tydligt framhäva dina argument och fånga upp den mest relevanta informationen för läsaren.

Tjänsten passar dig som

Är studerande eller nyutexaminerad och har möjlighet att jobba halv- eller heltid under våren, med möjligheter till flexibelt upplägg. Har skrivit eller skriver kandidat- eller masteruppsats eller motsvarande, med en vana att göra research och producera utredande texter. Vi ser gärna att du kan visa upp ett arbete du har skrivit!

Vi söker dig som

 • Kan sätta dig in i nya, ibland komplicerade, områden på kort tid genom att göra research och/eller fråga kunniga personer
 • Kan söka och sammanställa information från branschkällor, prognoser, internet
 • Är analytisk och har en förståelse för samband och påverkan
 • Kan hantera flera uppgifter parallellt (du kommer att vara involverad i flera olika produktioner)
 • Kan delta aktivt i möten och tycker det är spännande att inhämta information genom att träffa människor och ställa frågor
 • Kan tolka statistik och göra enklare statistiska uträkningar på egen hand (kunskaper i Excel är meriterande)
 • Har en mycket god språklig förmåga (svenska) och kan skriva utredande texter
 • Har en god kommunikations- och samarbetsförmåga
 • Har en god administrativ förmåga och är noggrann
 • Trivs med att arbeta efter tydliga instruktioner och mallar och leverera enligt en fast tidsplan

Detaljer

Uppdragets omfattning är på ca 50-100%, dvs. 20-40h/veckan från jan t.o.m. juni 2021.

Ansökan

Maila CV, personligt brev och arbetsprov till linnea.sorberg@nackademin.se

Arbetsprovet kan vara en uppsats, rapport eller annan text av utredande karaktär som du skrivit.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten planeras tillsättas under december månad med start i början av januari. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik, design, pedagogik och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär