HemMarknadskoordinator Onlineutbildning sökes till Nackademin
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

 • Ansök senast 25/3
 • Ort Solna

Sök denna tjänst

Marknadskoordinator

Nackademins verksamhet bygger på ett nära samarbete med näringslivet och arbetsgivarna. Just nu är Nackademin i en spännande expansionsfas där fokus för det nya varumärket FöretagsNackademin är att bli marknadsledande för icke publikt finansierade utbildningar inom Bygg och IT. Vi har nyligen fått ny ägare och ägs nu av det norska utbildningsföretaget Noroff.

Nackademin växer och vi söker nu en Marknadskoordinator för våra onlineutbildningar som skall ansvara för att etablera FöretagsNackademin på marknaden inom bla IT och Programmering genom digital marknadsföring och bearbetning.

Målgruppen är de som vill gå en utbildning under 1 år med löpande starter online i stället för en längre YH eller högskoleutbildning.

Vi tror att du i dag jobbar med digital marknadsföring och vant hanterar SEO, SEM och sociala medier. Du har erfarenhet båda av att skapa innehåll till webb och driva trafik med hjälp av annonser på webben och i sociala kanaler.

Vi ser gärna att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet i relevanta roller.

Som Marknadskoordinator Onlineutbildning kommer du att ha kontakter med såväl potentiella studenter som vår norska partner för att säkerställa en matchning av studenternas behov mot våra erbjudanden och marknadsföring. Utbildningarna är på engelska men marknadsinformationen kommer vara på svenska primärt.

Du kommer tillhöra marknadsavdelningen och rapporterar till marknadschefen men kommer också jobba nära vår affärsutvecklare som är ansvarig för FöretagsNackademin.

Totalt på marknadsavdelningen kommer det nu finnas fyra marknadskoordinatorer med olika ansvarsområden. Du kommer också jobba nära marknadsavdelningen hos vår norska partner så kortare resor med övernattning kan förekomma.


Exempel på processer som ligger inom tjänstens ansvarområde:

 • Ansvara för all digital kommunikation i sociala medier, via webb och epost till potentiella studenter för dina produkter
 • Identifiera målgrupp (personas) för den svenska marknaden
 • Skapa innehåll på svenska med hjälp av vår norska samarbetspartner,
 • Skapa och följa upp kampanjer i sociala kanaler
 • Ansvara för produktutbudet på vår Webbplats

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av Digital Marknadsföring
 • Relevant yrkeshögskole- eller högskoleutbildning
 • Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska (norska är meriterande)
 • God analytisk förmåga
 • Erfarenhet av att jobba med sociala medier och van att arbeta i CMS-verktyg exempelvis WordPress.
 • Meriterande om du också har säljerfarenhet

Personliga egenskaper

Som person är du van att arbeta i en ansvarstagande roll och har ett stort fokus på att arbeta mål- och resultatinriktat.
Du förstår vikten av att vara relationsskapande och tycker om att bygga nätverk.
Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad.
Du trivs med att skapa struktur och har en förmåga att tänka nytt samtidigt som du kan förvalta och hantera rutinmässiga arbetsuppgifter. Du har ett intresse och engagemang för kompetensförsörjning och försäljning /marknadsföring.

Varaktighet och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev i PDF-format till Lars Svärdling, Marknadschef, via mail lars.svardling@nackademin.se

Skriv ”Marknadskoordinator” i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras av Lars Svärdling, via mail. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 25/3. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 35 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som samhällsbyggnad, IT, kommunikation, elteknik & energi, design, pedagogik och vård. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag +2500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär