HemMarknadskoordinator Företagskontakter
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

  • Ansök senast 29/11
  • Ort Solna

Sök denna tjänst

Marknadskoordinator Företagskontakter

Nackademins verksamhet bygger på ett nära samarbete med näringslivet och arbetsgivarna. Yrkeshögskola är vår kärnverksamhet och arbetsgivarna är involverade i bla utbildningarnas utformning, bidrar med utbildare och välkomnar studenter för LIA praktik och anställning efter examen.

Vi utökar nu samarbetet med arbetsgivarna genom etablering av FöretagsNackademin. Här erbjuder vi utbildning inom specifik yrkeskompetens skräddarsytt utifrån företagens behov.

Nackademin söker nu en Marknadskoordinator Företagskontakter som ska ansvara för våra kontakter mot näringslivet och offentlig verksamhet.

Vi tror att du i dag jobbar med marknadsföring eller försäljning mot företag. Du har erfarenhet och fallenhet för att bygga nätverk men är också van att hantera webbsidor och sociala medier. Vi ser gärna att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet i relevanta roller.

Som Marknadskoordinator Företagskontakter blir du vår kontaktperson mot arbetslivet. Du säkerställer löpande dialog, fångar upp arbetsgivarnas behov, och säkerställer en matchning av detta mot våra erbjudanden och marknadsföring.

Du kommer tillhöra marknadsavdelningen och rapporterar till Marknadschefen men kommer också jobba nära den ansvariga för vår affärsutveckling.

Exempel på processer som ligger inom tjänstens ansvarområde:

– Ansvara för digital kommunikation i sociala medier och via webb och epost till Alumninätverket och intressenter till FöretagsNackademin
– Projektleda ansökan och marknadsföring av våra korta YH-utbildningar för yrkesverksamma
– Nätverka och samarbeta med anställande näringsliv
– Följa upp företagskontakter med besök och telefonsamtal
– Ansvara för våra Branschdagar
– Stötta våra ansökningar till långa YH-utbildningar

Varaktighet och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av Digital Marknadsföring
• Relevant yrkeshögskole- eller högskoleutbildning
• Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift
• God analytisk förmåga
• Erfarenhet av att bygga professionella nätverk
• Erfarenhet av att jobba med sociala medier och webbsidor
• Meriterande om du också har säljerfarenhet

Personliga egenskaper

Som person är du van att arbeta i en ansvarstagande roll och har ett stort fokus på att arbeta mål- och resultatinriktat. Du förstår vikten av att vara relationsskapande och tycker om att bygga nätverk.
Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs med att skapa struktur och har en förmåga att tänka nytt samtidigt som du kan förvalta och hantera rutinmässiga arbetsuppgifter.
Du har ett intresse och engagemang för kompetensförsörjning och försäljning /marknadsföring.

Ansökan

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till Lars Svärdling, Marknadschef, via mail lars.svardling@nackademin.se

Skriv ”Marknadskoordinator” i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras av Lars Svärdling, via mail. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 29/11

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat bygg, IT, kommunikation, elteknik, design, pedagogik och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 2000 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär