HemInformation med anledning av Covid-19
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 11.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Nackademins anpassningar med anledning av Covid-19

Nackademin tar fortsatt allvarligt på den rådande pandemin och följer noggrant utvecklingen genom Folkhälsomyndighetens samt Myndigheten för Yrkeshögskolans (MYH) direktiv.

Smittspridningen av Covid-19 ökar igen i stora delar av Sverige men ligger fortfarande på låga nivåer. Då ökningen främst är kopplad till storstäderna väljer Nackademin att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och ha fortsatt distansarbete fram till sista september för dig som startar årskurs 2.

För årskurs 1 kommer vi direkt efter uppropet att bjuda in till Nackademin för att ge möjlighet att träffa klassen och utbildningsledaren. Därefter, med anledning av pandemin, går vi över till distansundervisning september månad ut. Läs mer om hur MYH ställer sig till samtliga delar inom YH kopplat till pandemin.

Är du student på Nackademin? Du hittar uppdaterad information i Studentportalen.

Information för dig som besöker Nackademins lokaler:

För att kunna följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, samt för att alla som vistas i våra lokaler ska känna sig trygga, hjälps vi alla åt genom att:

  • hålla avstånd
  • tvätta händerna och använda handsprit
  • hälsa på varandra utan att ta i hand och kramas
  • stanna hemma vid minsta möjliga förkylningssymptom
  • undvika färdas i kollektivtrafiken under rusningstid

Det finns tillgång till handsprit på alla toaletter på Nackademin och vi har utökat städningen på alla gemensamma utrymmen. Önskar du använda munskydd och/eller handskar ber vi dig ta med dessa själv. Bär gärna även med dig egen handsprit för mer frekvent användning.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer dagligen och gör anpassningar omgående om läget kräver det. Vi uppdaterar löpande alla studenter med den senaste informationen via mailutskick.

​Har du frågor om hur Nackademin hanterar situationen med Coronaviruset?
Kontakta VD Astrid Westfeldt Corneman, awc@nackademin.se.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär