Spetsa din kompetens i höst med någon av Nackademins dagskurser inom frontend. Kurserna vänder sig till dig som vill ta nästa steg inom frontend. Välj mellan intro- eller fördjupningskurser inom React och Angular. 

Introkurs: React

Under den här två dagar långa kursen arbetar du praktiskt med React genom att ta fram en webbapplikation i fyra olika kodningssessioner. Introkursen React är utvecklad för dig som har grundläggande kunskap i HTML och Javascript, men som även vill börja arbeta med React för att bygga ett dynamiskt och snabbt gränssnitt i JavaScript.

Kurstillfällen

Solna 6-7 november

Pris

2 dagar – 4900 kr exklusive moms.

Läs mer om kursen och anmälan här.

Fördjupningskurs: Bygg en React applikation

Lär dig att bygga en komplett ReactJS applikation som är produktionsredo. Kursen vänder sig till dig som arbetar som utvecklare och som nu vill fördjupa dina kunskaper i React och lära dig hur man praktiskt går tillväga för att bygga en React applikation från grunden. Du har redan gått Introkursen: JavaScript-biblioteket React och har därmed en god förståelse för vad som utgör en “React Component”. Du har även erfarenhet av att ha utvecklat något i Vanilla JS eller jQuery.

Kurstillfällen

9 – 10 oktober

Pris

2 dagar -4 900 kr exklusive moms.

Läs mer om kursen och anmälan här.

Introkurs: Angular

Med Angular, JavaScript-biblioteket framtaget av Google , kan du som utvecklare skapa moderna och dynamiska webbapplikationer. Under två dagar, fyllda med praktiskt arbete i fyra kodningssessioner, lär du dig om hela processen från design till testning. Genom att bygga en webbapplikation får du kunskap om direktiv, mallar, reaktiva formulär, arkitektur och moduler i Angular.

Kurstillfällen

Solna 11 – 12 oktober

Solna 8 – 9 november

Pris

2 dagar -4 900 kr exklusive moms.

Läs mer om kursen och anmälan här.

Fördjupningskurs: Bygg en Angular applikation

Under två dagar lär du dig det du behöver veta för att komma igång och bygga moderna applikationer från grunden med hjälp av Angular. Det här är en praktisk kurs där du som deltagare tillsammans med en handledare kommer att utveckla en applikation som ska hålla i en företagsmiljö med syftet att kunna underhållas och vidareutvecklas över tid av olika personer.vKursen ger dig en bred förståelse för hur man bör tänka i form av best practice och lämplig arkitektur för att utveckla enligt principen Single Page Application.

Kurstillfällen

23 – 24 oktober

Pris

2 dagar – 4 900 kr exklusive moms.

Läs mer om kursen och anmälan här.