HemHacka karriären – IT-utbildningar
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Hacka karriären med YH

Nackademin är den rakaste vägen från skolbänken till din framtida arbetsplats.

Ansök nu Fler utbildningar

#1 – Plugga nischat, spara tid och pengar

Varför lära sig abstrakta teorier som ingen någonsin får nytta av? Lär dig exakt det du behöver kunna för ditt framtida yrke och skippa resten. Det sparar du år och tusentals kronor på. 

Arrow down

#2 – Lär av passionerade utbildare som bryr sig

En person som älskar att utbilda och kan sitt ämne, är den bästa utbildaren någon kan få. På Nackademin lämnas du inte ensam att lösa hela din utbildning på egen hand. Här finns ordentligt med stöd genom hela studietiden. 

Arrow down

#3 – Knäck koden ett år före din akademikerkompis

Vad sägs om att börja din utbildning ett år efter din kompis som pluggar på universitet och ändå vara klar före? Det kan vara det som är det bästa med YH. 

Arrow down

#4 – Prova på karriären innan examen 

Praktik är hela grejen och learning by doing är vår princip. Alla våra utbildningar ger dig chansen att testa på ditt jobb innan du pluggat klart.

Arrow down

#5 – Välj utbildning efter branschens behov

Vi startar endast utbildningar som gör dig klar för ett yrke som faktiskt behöver folk. Det maximerar chanserna att få jobb efter examen.

Arrow down

När jag lärde mig programmering öppnades en ny värld

Akinyi hittade hem med Nackademins utbildning Javautvecklare. Med två masters i ryggen, men noll jobb i sikte tog hon kontroll över situationen och hackade sin karriär genom att utbilda sig till ett yrke i en bransch som ropar efter folk. Idag är hon stolt robotprogrammerare och älskar sitt jobb.

Thomas hackade sin karriär och blev DevOps Engineer

Thomas valde att hacka sin karriär med Nackademins DevOps-utbildning när han vart trött på sina ströjobb efter gymnasiet och ville göra allvar av sitt stora IT-intresse. Eftersom han inte var särskilt sugen på att plugga i ett drygt halvt decennium var Nackademins tvååriga utbildning ett perfekt alternativ till universitetet.

Förbered dig inför vårens ansökningsomgång

Din gymnasietid ska inte behöva definiera resten av ditt liv. Därför kan du som inte har rätt behörighet till utbildningarna bli behörig med våra preparandkurser. Ett riktigt bra karriärshack som hjälper dig att få din drömroll.

Läs vår guide för vilka behörighetskrav som finns för att kunna bli antagen till en YH-utbildning samt vad du kan göra om du saknar behörighet.

Läs mer om våra IT-utbildningar

Nackademins IT-utbildningar är pang-på utbildningar som skippar krusidullerna. Vår prestigelösa approach sparar dig år av studier och tusentals kronor i CSN. Inget tjafs – bara en utbildning som ger en ny karriär. 

Vill du också hacka din karriär? 

Läs mer om våra yrkeshögskoleutbildningar och kurser som leder till jobb.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär